5x trein en hotel in Parijs

Binnenkort weer een keer Parijs bezoeken of heb je dit altijd al een keer willen doen? Begin dan alvast met plannen. De voorpret is vaak net zo leuk en vergroot straks de effectiviteit als je midden in het stadscentrum staat. Ontdek voor vertrek de leukste plekjes, bezienswaardigheden en restaurants, zodat je straks niks mist. Kijk ook even naar de metroverbindingen, hop-on hop-off bussen en leuke wandelroutes!

Natuurlijk reis je met de trein naar Parijs. Met een reistijd van 3.18 uur kom je aan op station Gare du Nord. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken er dagelijks 10 directe treinen van Thalys naar Parijs. Via Antwerpen en Brussel reist de trein door naar Frankrijk.

Bij de selectie van een hotel is het handig om deze in de buurt van het internationale treinstation te kiezen, zodat je de bagage kan afzetten en jouw stedentrip Parijs direct begint. Een compleet trein en hotel in Parijs arrangement boeken? Kijk dan op: DeJongIntra

Trein en hotel in Parijs

Vergroot het comfort van jouw stedentrip en boek een hotel overnachting nabij het internationale treinstation Paris Gare du Nord (Paris Nord). Zo zet je de bagage binnen enkele minuten na aankomst af en kan de stedentrip beginnen. Het vergroot niet alleen het reisgemak, maar tevens de effectiviteit van jouw stedentrip. Je komt namelijk aan in hartje centrum en hebt in principe geen transfer vanaf bijvoorbeeld een vliegveld (Charles du Gaulle) nodig.

Hieronder een overzicht van hotels in de buurt van station Paris Gare du Nord voor maximaal reisgemak.

Hotel Best Western Premier Faubourg

De hotelketen heeft comfort en gemak hoog in het vaandel en dat zie je terug in service en faciliteiten. Bagageopslag, 24-uurs receptie, gratis WiFi en een heerlijk ontbijt behoren allemaal tot de mogelijkheden. Kamers zijn verder elegant ingericht om het verblijf nog aangenamer te maken. Hotel Best Western Premier Faubourg in Parijs is daarmee een prima uitvalsbasis voor jouw stedentrip naar Parijs.

Hotel IBIS Parijs Gare du Nord

Direct naast het internationale treinstation ligt Hotel IBIS. Het hotel is daarmee niet alleen op loopafstand van de trein, maar tevens van diverse bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, Montmarte, de Opera en warenhuizen. Het hotel beschikt over gerenoveerde kamers met airconditioning en WiFi.

Okko hotels in Parijs

Nabij station Gare du Nord en Gare de l’Est ligt Okko hotels. Het hotel geeft ruimte en lucht met een simplistisch en rustgevend design. Het hippe hotel biedt service, kwaliteit en puur genieten aan tegen een betaalbare prijs. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Inter-Hotel Parisiana

InterHotel Parisiana is gelegen op een toplocatie in Parijs. Met belangrijke bezienswaardigheden en het treinstation in de buurt is dit een geschikte en aangename verblijfslocatie. Even helemaal tot rust komen? Dan kan je terecht bij de Wellness faciliteiten van het hotel. De 24-uurs service, bar en elegante kamers maken het plaatje compleet.

Hotel Hor: recreatief en zakelijk karakter

Opzoek naar een modern en hip hotel? Hotel Hor ligt direct naast het internationale treinstations en is van alle gemakken voorzien. Verder kan je ontspannen in de tuin of gebruik maken van de fitnessruimte na een hectische dag. Zeer geschikt voor zowel recreatieve als zakelijke gasten.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

Pin It on Pinterest