5x Hotel en Trein in Antwerpen

Alvast aan het oriënteren voor een stedentrip? Antwerpen is een leuke bestemming in België met tal van bezienswaardigheden, winkelstraten en hippe eettentjes. Je kan hier met gemak één of meerdere dagen ronddwalen, zonder je te vervelen. Natuurlijk reis je met de trein naar Antwerpen en is het handig om een hotel in de buurt van treinstation Antwerpen Centraal te kiezen. Daarom hebben wij 5 hotels in de buurt van het treinstation opgezocht. Te boeken via de onderstaande link.

De verbinding per trein naar Antwerpen is goed te doen vanuit Nederland. Zo reizen er dagelijks meer dan 30 treinen vanaf diverse stations, zoals Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Breda. Hierdoor is de reistijd en prijs minimaal en ben je in het centrum van Antwerpen in enkele ogenblikken. Een treinticket naar Antwerpen koop je al voor 9 euro vanaf Breda en 20 euro vanaf Amsterdam. Online in enkele stappen te bestellen bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe.

Trein Antwerpen

NH Collection Antwerpen: Hotel tip in Antwerpen!

Een relatief nieuw hotel in Antwerpen is NH Collection Antwerpen. Een betaalbaar hotel gelegen nabij het centrum, waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Denk aan een 49-inch televisiescherm, een eigen Nespresso koffiesetapparaat en gratis Wifi. (Tip van Goedkoop-treinkaartje.nl)

Pelikaanstraat 84
2018, Antwerpen

Mercure Antwerp City Centre: Stijlvol en netjes

Een stijlvol hotel met nette kamers ligt tussen het Stadspark en het station van Antwerpen. Door de centrale ligging van het hotel heb je direct toegang tot zowel het zakelijke gedeelte als de belangrijkste bezienswaardigheden.

Quinten Matsijslei 25
2018 Antwerpen

Astoria Antwerpen: Ontspannen en vriendelijke service

Het Astoria hotel in Antwerpen ligt ideaal! Nabij het stadspark voor een avondwandeling, de diamantwijk op 50 meter afstand en de bekende winkelstraten op slechts 5 minuten. Daar bovenop ligt ook het treinstation op enkele minuten wandelen, waarmee Astoria zeker een plek in dit overzicht verdiend.

Korte Herentalsestraat 5-13
2018 Antwerpen

Premier Suites Plus Antwerpen: Hip en Modern

Ruime en hippe vormgeving met een ideale ligging. Premier Suites Plus ligt iets verder van het station dan de overige hotels op deze pagina, maar is zeker op loopafstand van het station. Met de fiets door Antwerpen? Het huren van een fiets is mogelijk bij de balie van het hotel.

Appelmansstraat 25/31
2018 Antwerpen

Hampton by Hilton:

Een hotel met misschien wel de beste beoordeling, namelijk een 9.1 uit 725 beoordelingen. Een geweldig ontbijt, groots opgezet en nabij leuke bezienswaardigheden, het station en de dierentuin van Antwerpen. Het Hampton by Hilton in Antwerpen heeft 525 kamers, gratis Wifi, een fitnessruimte en een restaurant. Het hotel is daarmee een prima uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Antwerpen.

Pelikaanstraat 10-16
2018 Antwerpen

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest