Trein en korting naar Spellenspektakel 2024

Ben je dol op bordspellen en wil je de nieuwste releases uitproberen? Dan is het Spellenspektakel dé plek voor jou! Honderden speeltafels staan vol met de leukste bordspellen, klaar om ontdekt te worden. Ervaren demonstrateurs staan paraat om je de regels uit te leggen, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Het Spellenspektakel vind plaats op 9 en 10 november in Jaarbeurs Utrecht. Bij de NS Spoordeelwinkel bestel je tot 10 november 2024 een goedkoop treinkaartje in combinatie met een entreebewijs voor € 37. Dit kan in enkele stappen via de onderstaande link.

Vind je een spel leuk? Speel dan gerust nog een potje of profiteer van de beurskorting om het spel meteen aan te schaffen. Is het toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem, er zijn talloze andere spellen om te ontdekken!

Trein & Korting naar Spellenspektakel

  • Geldigheid: Koop deze aanbieding uiterlijk op 10 november. Je kunt deze gebruiken op 9 of 10 november 2024.
  • Entreeticket: Scan je entreeticket bij de ingang van Jaarbeurs Utrecht. Het is alleen geldig op de dag van je treinreis.
  • Persoonlijk: Het entreeticket is voor één persoon en kan alleen samen met het treinkaartje uit deze aanbieding worden gebruikt.
  • Niet te combineren: Je kunt dit entreeticket niet combineren met andere acties of aanbiedingen. Je kunt je bestelling ook niet wijzigen of annuleren.
  • Geen restitutie: Zowel de treinkaarten als de entreetickets kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
  • Daluren: Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend en op feestdagen is het de hele dag geldig.
  • Treinen: Je kunt met dit treinkaartje in alle Nederlandse treinen reizen, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor Intercity direct en ICE International moet je apart een toeslag betalen.

Wat kan je verwachten?

Of je nu houdt van bordspellen, kaartspellen, kinderspellen, dobbelspellen, reisspellen, denkspellen of partyspellen, op het Spellenspektakel vind je het allemaal. Zelfs als je niet zo goed tegen je verlies kunt, is er genoeg keuze. Probeer eens een coöperatief spel, waarbij samenwerking de sleutel tot succes is.

Het Spellenspektakel biedt eindeloos speelplezier voor het hele gezin, vrienden of familie. Kom langs om nieuwe spellen te ontdekken of doe alvast inspiratie op voor de feestdagen.

Ontvang acties

Pilot tussen NS en Rode Kruis bij langdurige verstoringen

Pilot tussen NS en Rode Kruis bij langdurige verstoringen

Het Rode Kruis en de NS hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd, waarbij vrijwilligers van het Rode Kruis reizigers gaan ondersteunen tijdens langdurige treinverstoringen. Deze pilot draait een jaar en is ter ondersteuning van gestrande reizigers bij langdurige...

Alles over NS PrijsTijd Deals: Slimmer met variabele korting

Alles over NS PrijsTijd Deals: Slimmer met variabele korting

Vanaf juli 2024 introduceert NS de tweede fase van de NS PrijsTijd Deals. Dit initiatief biedt reizigers de mogelijkheid om voordelig een treinticket te kopen voor een enkele reis bij NS, met kortingen die oplopen tot wel 60%. Deze korting is afhankelijk van hoe ver...

Trein naar België v.a. € 8

Trein naar België v.a. € 8

Wist je eigenlijk al dat een treinkaartje voor de trein naar België al verkrijgbaar is vanaf 8 euro? De InterCity Brussel vertrekt dagelijks 16 keer vanaf Nederlandse bodem en stopt daarbij op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda. Vervolgens rijdt de trein...

Pin It on Pinterest