Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du Luxembourg. Maak voor een bezoek aan Parijs gebruik van een hotel en trein actie bij reisaanbieders als TUI en DeJongIntra.

Beide partijen bieden complete meerdaagse arrangementen, waarbij de treinreis, hotelovernachtingen en soms het ontbijt is inbegrepen. Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?

Citytrip Trein Parijs

TUI: trein, hotel en ontbijt

Bij TUI boek je tijdelijk een 4-daagse citytrip naar Parijs inclusief treintickets, hotelovernachtingen en ontbijt. Met keuze uit 17 hotels in Parijs is het arrangement regelmatig verkrijgbaar vanaf 277 euro. Bekijk de beschikbaarheid via de onderstaande link.

DeJongIntra: trein en hotel aanbieding

Met keuze uit ruim 20 hotels is het bij DeJongIntra mogelijk om al vanaf 189 euro een 2-daagse stedentrip naar Parijs te boeken inclusief hotelovernachting en treintickets. Kijk voor prijzen en de beschikbaarheid op de onderstaande link.

Treinreis naar Parijs: route en prijs

Route Eurostar Londen en Parijs

Voor de treinreis stap je op in Amsterdam of Rotterdam voor de rechtstreekse Eurostar naar Parijs. Onderweg stopt de trein op station Antwerpen en Brussel, waarna deze doorreist naar station Gare du Nord. Er zijn natuurlijk ook losse treinkaartjes naar Parijs verkrijgbaar via onze website. Deze zijn 3 tot 4 maanden voor vertrek verkrijgbaar vanaf 35 euro, waarna de prijs stijgt naar 59 euro en zelfs tot ruim 100 – 150 euro per enkele reis.

Ontvang aanbiedingen

Treinkaartje België met vroegboekkorting in 2024

Treinkaartje België met vroegboekkorting in 2024

Ontdek de schoonheid van België met de trein! Of je nu een dagje Antwerpen wilt verkennen, een weekendje in Mechelen of Leuven plant, of gewoon wilt genieten van een prachtige wandeling langs de Belgische kust, met de Early Bird-tickets reis je voordelig naar je...

Per Trein naar populaire filmbestemmingen in Europa

Per Trein naar populaire filmbestemmingen in Europa

Reizen met de trein naar de mooiste steden in Europa is een fantastische manier om te genieten van zowel de reis als de bestemming. Europese steden zijn vaak het decor voor iconische films die hun unieke charme en karakter benadrukken. Of je nu een filmfan bent of...

Duitsland is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met zijn uitgestrekte bossen en schilderachtige landschappen die uitnodigen tot avontuur. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van de natuur, Duitsland biedt enkele van de mooiste bossen ter...

Pin It on Pinterest