Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke stedentrip naar Londen binnen handbereik. Bij reisaanbieders als TUI en DeJongIntra bestel je trein en hotel aanbiedingen naar Londen tegen een scherpe prijs.

Londen Treinvakantie

DeJongIntra: Trein + Hotel aanbieding Londen

Bij DeJongIntra boek je momenteel al een 2-daagse stedentrip naar Londen per trein vanaf 274 euro per persoon inclusief trein en hotel. Er zijn ook arrangementen met meer overnachtingen beschikbaar. Ontdek het aanbod via de onderstaande link.

TUI: Trein + Hotel aanbieding Londen

Ook bij TUI zijn meerdere trein en hotel arrangementen verkrijgbaar. Zo boek je al vanaf 300 euro een 4-daagse stedentrip naar Londen inclusief trein, ontbijt en hotelovernachting. Kijk op de onderstaande link voor de beschikbaarheid.

Treinreis per Eurostar naar Londen

De treinreis naar Londen is een comfortabele en duurzame keuze. Met de Eurostar hogesnelheidstrein reis je in slechts 4 uur vanaf Amsterdam en nog korter vanaf Rotterdam naar het hart van de stad, waarbij je geen lange wachttijden of een transfer van de luchthaven hebt. Daarbij mag je ruim voldoende bagage meenemen op de treinreis naar Londen. Zo mag je twee middelgrote koffers en handbagage meenemen op reis. Zorg er wel voor dat je alles zelf kan tillen.

Onderweg geniet je van ruime zitplaatsen, wifi en stopcontacten om apparaten op te laden. Daarbij is er een barrijtuig die beschikt over een selectie van warme dranken, snacks en lichte maaltijden om de trek te stillen.

Bij aankomst stap je uit op St. Pancras International Station, direct in het centrum van Londen, waardoor de stedentrip na het inchecken direct kan beginnen.

Ontvang aanbiedingen

Pilot tussen NS en Rode Kruis bij langdurige verstoringen

Pilot tussen NS en Rode Kruis bij langdurige verstoringen

Het Rode Kruis en de NS hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd, waarbij vrijwilligers van het Rode Kruis reizigers gaan ondersteunen tijdens langdurige treinverstoringen. Deze pilot draait een jaar en is ter ondersteuning van gestrande reizigers bij langdurige...

Alles over NS PrijsTijd Deals: Slimmer met variabele korting

Alles over NS PrijsTijd Deals: Slimmer met variabele korting

Vanaf juli 2024 introduceert NS de tweede fase van de NS PrijsTijd Deals. Dit initiatief biedt reizigers de mogelijkheid om voordelig een treinticket te kopen voor een enkele reis bij NS, met kortingen die oplopen tot wel 60%. Deze korting is afhankelijk van hoe ver...

Trein naar België v.a. € 8

Trein naar België v.a. € 8

Wist je eigenlijk al dat een treinkaartje voor de trein naar België al verkrijgbaar is vanaf 8 euro? De InterCity Brussel vertrekt dagelijks 16 keer vanaf Nederlandse bodem en stopt daarbij op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda. Vervolgens rijdt de trein...

Pin It on Pinterest