Stedentrip per trein naar Keulen

Een stedentrip naar Keulen maken met de trein? Boek deze hotel + trein aanbieding, waarbij u vanaf € 115 al een complete hotel + treinreis boekt via onze website. Keulen is een prachtige stad met een prachtig bouwwerk in het hart van het centrum. De Dom staat aan de drukke winkelstraten en is het eerste bouwwerk waar u tegenaan loopt, wanneer u het treinstation van Keulen verlaat. Uiteraard hebben wij 2 hotels voor u uitgezocht met een hoge klantbeoordeling en een perfecte ligging.

Zo raden wij aan om voor het Hotel NH Köln City of Hotel Lyskirchen te kiezen. Beide hotels liggen op loopafstand van het treinstation, wat uw aankomst versoepelt. Daarbij bent u op loopafstand van de bezienswaardigheden, restaurantjes en het Openbaar Vervoer. Op deze manier wordt uw stedentrip een gegarandeerd succes!

Stedentrip per trein

Stedentrip per trein naar Keulen

Wilt u een stedentrip per trein naar Keulen boeken? Al vanaf € 115,- per persoon boekt u een hotel + trein aanbieding via onze website, waarbij uw stedentrip helemaal compleet is en u van alle hotel faciliteiten kunt genieten.

Aanraders in Keulen!

  • Dom van Keulen – Het is tevens mogelijk om de toren te beklimmen, maar bereidt u goed voor op de 500 traptreden omhoog.
  • Dierentuin van Keulen – Met metrolijn 18 komt u vanaf het station bij halte Kölner ZOO en bent u op 2 minuten loopafstand van de dierentuin.
  • Brug met liefdessloten – Zoals het in de grote steden ook gebeurd, beschikt ook Keulen over een grote brug met liefdessloten.

Ontvang aanbiedingen

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Komende zomer op citytrip? Bezoek een leuke bestemming per trein en boek nu alvast jouw treintickets. Voor veel bestemmingen is het op dit moment nog mogelijk om goedkope internationale treinkaartjes te boeken. Helaas raken de treinkaartjes vaak snel uitverkocht, dus...

Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

Pin It on Pinterest