Zitplaats reserveren in ICE International

ICE International

Regelmatig ontvangen wij de vraag of het verplicht is om een zitplaats te reserveren per ICE International of dat dit na bestelling ook nog mogelijk is. Uiteraard kan men er altijd voor kiezen om een zitplaats te reserveren in de ICE International treinen en dit raden wij ook aan, omdat u anders opzoek moet naar een zitplaats en zou op sommige momenten weleens lastig kunnen zijn. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aan boord van de trein die u graag op weg helpen.

ICE International

Zitplaats reserveren bij ICE International

Bij het bestelproces van uw treintickets kunt u aangeven of u direct een zitplaats wilt reserveren. Het is namelijk ook mogelijk om een ticket te bestellen zonder reistijd, zodat u flexibeler bent en nog kunt blijven hangen of juiste en trein eerder kunt nemen. Tevens is het mogelijk om na bestelling nog een zitplaats te reserveren bij ICE International. Dit doet u via telefoonnummer: 030-2300023.

Gereserveerde zitplaats herkennen

Zitplaatsen die zijn gereserveerd herkent u aan het traject dat op de display boven de zitplaats wordt weergegeven. Wanneer er nog geen traject op het scherm boven de zitplaats wordt aangegeven kunt u er gewoon gaan zitten. Houdt er uiteraard rekening mee dat er onderscheid wordt gemaakt tussen 1e en 2e klas zitplaatsen.

Nog vragen? Stel ze hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!