Geen NS Meereiskaart ontvangen

In de periode dat abonnementhouders en geselecteerde postcodes in Nederland van de NS een Spoordeelwekenboekje thuisgestuurd krijgen, komt het helaas voor dat niet iedereen de NS Meereiskaart ontvangt. Tientallen bezoekers geven aan geen NS Meereiskaart te hebben ontvangen en daar is natuurlijk een oplossing voor.

Niet iedereen ontvangt een spoordeelwekenboekje, omdat het anders in potentie heel druk zou kunnen worden in de treinen. De aanbiedingen zijn erop gericht om het treinverkeer in sommige gebieden van Nederland te stimuleren en daarom worden de postcodes zorgvuldig uitgezocht. In sommige steden zullen inwoners bijna nooit een boekje met aanbiedingen ontvangen, omdat dit teveel druk zou geven op het aantal reizigers in dat gebied en treinen anders overvol raken.

NS Meereiskaart aanvragen

Op de website van de NS kan de NS Meereiskaart worden aangevraagd, maar er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Helaas was de NS Meereiskaart actie zo populair dat er op het huidige moment geen kaarten meer kunnen worden aangevraagd.

Melding op website van de NS

Wegens het enorme succes kunt u helaas geen Spoordeelwekenboekje meer aanvragen

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!