Duidelijkheid over dagkaarten van AH, Hema, Blokker en Kruidvat

Er ontstaat tegenwoordig een hoop verwarring door de vele verschillende treinkaartjes acties van o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker en Kruidvat. Deze aanbieders hanteren allemaal andere voorwaarden, waardoor de verwarring onder de reizigers groot is. Er zijn voornamelijk veel vragen over de geldigheid van dagkaart acties op feestdagen. Bent u ook benieuwd hoe het zit met de geldigheid van dagkaart acties op feestdagen? Lees dan het onderstaande goed door, zodat u weet waar u aan toe bent.

NS e-ticket

Dagkaart acties altijd geldig op feestdagen, tenzij anders vermeld!

Actie voorwaarden vaak verschillend

De verschillende actie voorwaarden zorgen voor heel wat verwarring, maar over het algemeen zijn de meeste acties geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Bij treinkaartjes acties in de toekomst zou dit natuurlijk kunnen verschillen, zoals bij de Blokker dagkaart actie. Deze is geldig van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

Om verwarring te voorkomen raden wij onze bezoekers altijd aan om de actie voorwaarden goed door te lezen. Op deze manier voorkomt u slechte ervaringen en komt u niet voor verassingen te staan.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!