Treinkaartje en Trein naar St. Moritz (Sankt Moritz)

  • ☑️ Trein St. Moritz v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 11.31 uur

Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar St. Moritz (Sankt Moritz) in Zwitserland. Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet voor de treinreis naar deze prachtige bestemming. Goedkope treinkaartjes naar St. Moritz boek je eenvoudig online zonder boekingskosten vanaf 49 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas).

Vanuit Nederland vertrekt er helaas geen directe trein naar Sankt Moritz. Je dient minimaal 2x over te stappen, waarbij je kan kiezen uit 2 routes. De dagtrein per ICE International of nachttrein per OBB Nightjet. Met beide treinen reis je tot station Basel Hbf, waarna je overstapt op de trein naar Chur of Landquart. Vanaf deze stations in Zwitserland reis je met een rechtstreekse trein naar St. Moritz.

Vakantie St Moritz

ICE International St. Moritz

Overdag vertrekken er meerdere treinen van ICE International vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem. De reistijd is vaak korter en de prijs ongeveer even duur als de nachttrein richting Zwitserland. In Duitsland dien je over te stappen op Düsseldorf, Keulen of Frankfurt voor de ICE International naar Basel.

Op Basel stap je afhankelijk van de aankomsttijd over op de trein naar Chur of Landquart. Hier vertrekken rechtstreekse treinen naar Sankt Moritz.

ÖBB Nightjet St. Moritz

De ÖBB Nightjet nachttrein naar St. Moritz vertrekt elke avond vanuit Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. De trein reis vervolgens in één keer door tot station Basel en kent een iets langere reistijd. Je kan echter wel heerlijk slapen, de benen strekken en even ontspannen in het barrijtuig.

Evenals de ICE International stap je op station Basel Hbf over op de trein naar Landquart of Chur en vervolgens de regionale trein naar St. Moritz.

Trein St Moritz

Prijs van een treinkaartje

De prijs van treinkaartjes is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het moment van boeken, de reisklasse en flexibiliteit. Het moment van boeken is voor de trein naar Zwitserland 180 dagen voor vertrek. Vaak kan je tot 2 maanden voor vertrek nog vroegboektickets met korting vinden via de online boekingstool. Verder zijn natuurlijk het type zitplaats en de flexibiliteit invloedrijke prijsfactoren.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Paardrijden St Moritz

Vakantie: wintersport of eindeloos wandelen

De feestzaal van de Alpen is een prachtig, exclusief en luxe bestemming. Het vrijetijdsaanbod, hotels en winkelgebied is van het hoogste niveau op een hoogte van 1856 meter. Voor wintersporters is er 350 kilometer aan pistes beschikbaar met de ongelofelijke zwarte piste met een helling van maar liefst 100%; de Piz Nair. Natuurlijk kent het gebied ook een loipenet van 200 km en winterwandelpaden van 150 kilometer.

In de zomerperiode veranderd het gebied in pure natuur en een authentiek Zwitsers dorp. Daarnaast kan je hier genieten van luxe spa’s en turquoise helende bergmeren. Ook zeilen, windsurfen, kitesurfen, tennissen, paardrijden en golfen behoort tot de mogelijkheden in Sankt Moritz.

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Hannover, de vaak over het hoofd geziene hoofdstad van Nedersaksen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze stad biedt een unieke mix van rijke geschiedenis, uitgestrekte parken en tuinen, een bruisend cultureel leven en een verrassend moderne...

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Pin It on Pinterest