Treinkaartje en Trein naar St. Moritz (Sankt Moritz)

  • ☑️ Trein St. Moritz v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 11.31 uur

Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar St. Moritz (Sankt Moritz) in Zwitserland. Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet voor de treinreis naar deze prachtige bestemming. Goedkope treinkaartjes naar St. Moritz boek je eenvoudig online zonder boekingskosten vanaf 49 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas).

Vanuit Nederland vertrekt er helaas geen directe trein naar Sankt Moritz. Je dient minimaal 2x over te stappen, waarbij je kan kiezen uit 2 routes. De dagtrein per ICE International of nachttrein per OBB Nightjet. Met beide treinen reis je tot station Basel Hbf, waarna je overstapt op de trein naar Chur of Landquart. Vanaf deze stations in Zwitserland reis je met een rechtstreekse trein naar St. Moritz.

Vakantie St Moritz

ICE International St. Moritz

Overdag vertrekken er meerdere treinen van ICE International vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem. De reistijd is vaak korter en de prijs ongeveer even duur als de nachttrein richting Zwitserland. In Duitsland dien je over te stappen op Düsseldorf, Keulen of Frankfurt voor de ICE International naar Basel.

Op Basel stap je afhankelijk van de aankomsttijd over op de trein naar Chur of Landquart. Hier vertrekken rechtstreekse treinen naar Sankt Moritz.

ÖBB Nightjet St. Moritz

De ÖBB Nightjet nachttrein naar St. Moritz vertrekt elke avond vanuit Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. De trein reis vervolgens in één keer door tot station Basel en kent een iets langere reistijd. Je kan echter wel heerlijk slapen, de benen strekken en even ontspannen in het barrijtuig.

Evenals de ICE International stap je op station Basel Hbf over op de trein naar Landquart of Chur en vervolgens de regionale trein naar St. Moritz.

Trein St Moritz

Prijs van een treinkaartje

De prijs van treinkaartjes is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het moment van boeken, de reisklasse en flexibiliteit. Het moment van boeken is voor de trein naar Zwitserland 180 dagen voor vertrek. Vaak kan je tot 2 maanden voor vertrek nog vroegboektickets met korting vinden via de online boekingstool. Verder zijn natuurlijk het type zitplaats en de flexibiliteit invloedrijke prijsfactoren.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Paardrijden St Moritz

Vakantie: wintersport of eindeloos wandelen

De feestzaal van de Alpen is een prachtig, exclusief en luxe bestemming. Het vrijetijdsaanbod, hotels en winkelgebied is van het hoogste niveau op een hoogte van 1856 meter. Voor wintersporters is er 350 kilometer aan pistes beschikbaar met de ongelofelijke zwarte piste met een helling van maar liefst 100%; de Piz Nair. Natuurlijk kent het gebied ook een loipenet van 200 km en winterwandelpaden van 150 kilometer.

In de zomerperiode veranderd het gebied in pure natuur en een authentiek Zwitsers dorp. Daarnaast kan je hier genieten van luxe spa’s en turquoise helende bergmeren. Ook zeilen, windsurfen, kitesurfen, tennissen, paardrijden en golfen behoort tot de mogelijkheden in Sankt Moritz.

Trein naar Leukerbad

Trein naar Leukerbad

☑️ Trein Leukerbad v.a. 80 euro ☑️ Thalys, TGV, ICE of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 13.09 uur Zoek tickets Leukerbad is bekend als prachtig wintersportgebied en kuuroord. Natuurlijk kan je er ook schitterende wandelingen maken en vind je hier nog authentieke...

Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

☑️ Treinkaartje St. Gallen v.a. 80 euro ☑️ Per ICE International ☑️ Reistijd: 9.44 uur Zoek tickets Reis met de trein naar Sankt Gallen (St. Gallen) in Zwitserland. Met slechts 2x overstappen arriveer je op de gewenste bestemming met een reistijd van 9.44 uur. De ICE...

Treinkaartje en Trein naar Interlaken

Treinkaartje en Trein naar Interlaken

☑️ Treinkaartje Interlaken: 49,90 euro ☑️ Reistijd van trein naar Interlaken: 8.50 uur ☑️ 1 overstap op Basel Hbf Zoek tickets Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar Interlaken. Deze prachtige regio in Zwitserland kent fiets- en wandelroutes met de mooiste...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders