Trein naar Moskou

119,-

Met de trein naar Moskou? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 119,- zit u met een reistijd van ongeveer 2 dagen in deze geweldige Russische stad! De reis duurt lang, maar wordt gekozen . Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. Voor de treinreis naar Moskou dient u eerst per Thalys naar Parijs te reizen, waarna u kunt overstappen op de nachttrein naar Moskou.

Trein naar Moskou

Trein naar Moskou

Tijdens de treinreis naar Moskou bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten, maar kunt u voornamelijk genieten van het landschap. Vanuit Amsterdam Centraal reist u naar Parijs (Gare du Nord), waarna u overstap op de nachttrein die via Frankfurt naar Berlijn, Warschau, Minsk naar Moskou rijdt.

De route per trein naar Moskou verloopt via Belgie en Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. Het eerste gedeelte van de reis wordt vaak verzorgd door IC Brussel of Thalys, waarna u overstapt op TGV of een andere vervoerder. Verder is de stad Moskou ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te vermaken.

Treinreis naar Moskou

Opstaplocaties voor de trein naar Moskou

Het is binnen Nederland mogelijk om op Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam op te stappen voor de treinreis naar Parijs, waarna u op de nachttrein richting Rusland kunt overstappen.

Bezienswaardigheden in Moskou

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Moskou.

 • Rode Plein
 • Kremlin
 • Mausoleum van Lenin
 • Sint-Basiliuskathedraal
 • Poesjkinmuseum
 • Nationaal Historisch Museum
 • Tverskaja oelitsa
 • Triomfpaleis
 • Bolsjojtheater
 • Zamoskvoretsje

Reistijd per trein naar Moskou

De reistijd per trein naar Moskou duurt ongeveer 2 dagen, vanwege de enorme afstand en de verschillende tussenstops. De directe verbinding vanuit Amsterdam Centraal is niet meer, waardoor reizigers via Parijs dienen te reizen. Houdt er daarom rekening mee dat de

Treintickets naar Moskou boeken

Wilt u treintickets naar Moskou boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Moskou vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Moskou

Hotels in Moskou vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Moskou maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Moskou nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Moskou tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Geen idee welk hotel u moet kiezen? De onderstaande zijn met 4 sterren beoordeeld.

 • Moscow Marriott Grand Hotel
 • Sheraton Moscow Sheremetyevo Airport Hotel
 • Novotel

Knop

Korting op treinkaartje naar Moskou

Het is mogelijk om korting op uw treinkaartje naar Moskou te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Moskou. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Moskou. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Treinreis naar Moskou

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Moskou.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Frankrijk

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl