Treinreis naar Leeuwarden

Voor de treinreis naar Leeuwarden zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Leeuwarden met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Leeuwarden en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Vergelijk treintickets naar Leeuwarden

Voer uw reisgegevens in en vergelijk treinkaartjes naar Leeuwarden.

Populaire trajecten

Treinkaartjes naar Leeuwarden

Reis met goedkope treinkaartjes naar Leeuwarden en bespaar op uw reiskosten. Er is altijd wel een treinkaartje naar Leeuwarden met korting verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, Albert Heijn, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, NS, Spoordeelwinkel en VakantieVeilingen. Daarnaast wordt een dagje Leeuwarden aantrekkelijker met voordelige tarieven. Kijk daarom altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl voor leuke kortingsacties naar Leeuwarden.

Spoorkaart van Nederland

Treinreis naar Leeuwarden

In het onderstaande plaatje kunt u uw treinreis naar Leeuwarden bekijken. Leeuwarden ligt in de provincie Friesland en ligt in de buurt van Herenveen en Groningen. Op de kaart hieronder is tevens te zien langs welke andere treinstations u zult rijden op uw treinreis.

Trein naar Leeuwarden

Met de trein naar Leeuwarden is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Korting op Treinkaartjes naar Leeuwarden

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Ontdek de lopende:

Alle rechten voorbehouden | Like ons op Facebook! | Goedkoop-treinkaartje.nl

Deel deze pagina!

Close