Treinreis naar Leeuwarden

Hieronder volgen een aantal hoofdstukken rondom de treinreizen naar Leeuwarden. Hierbij krijgt is er onder andere informatie te vinden over:

  • Het treinennetwerk van Nederland.
  • De treinreis aanbieders van Nederland.
  • De mogelijkheden voor kortingen op treinkaartjes binnen/buiten Nederland.

Vergelijk treintickets naar Leeuwarden

Voer uw reisgegevens in en vergelijk treinkaartjes naar Leeuwarden.

Populaire trajecten

Treinkaartjes naar Leeuwarden

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders die treinkaartjes naar Leeuwarden aanbieden. Allemaal verkopen zij treinkaartjes van de NS. De NS staat voor de "Nederlandse Spoorwegen" en verzorgd uiteindelijk het treinkaartje voor iedere reiziger. Dit geldt dus ook voor een treinkaartje naar Leeuwarden. Overige aanbieders kopen de kaartjes vaak groot in, zodat zij het treinkaartjes product met korting kunnen aanbieden. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende aanbieders van treinkaartjes naar Leeuwarden.

Treinreis naar Leeuwarden

In het onderstaande plaatje kunt u uw treinreis naar Leeuwarden bekijken. Leeuwarden ligt in de provincie Friesland en ligt in de buurt van Herenveen en Groningen. Op de kaart hieronder is tevens te zien langs welke andere treinstations u zult rijden op uw treinreis.

Trein naar Leeuwarden

Met de trein naar Leeuwarden is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Korting op het treinkaartje naar Leeuwarden

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Mogelijkheden voor korting op treinreizen.

Aanbieders naar Leeuwarden

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders voor treinreizen naar Leeuwarden. Dit voor zowel binnenlandse als buitenlandse treinreizen. Tevens heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een aantal treinreis aanbieders geselecteerd voor treintickets naar Leeuwarden. Deze kunt u in het onderstaande overzicht terugvinden.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close