Treinreis naar Hengelo

Voor de treinreis naar Hengelo zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Hengelo met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Hengelo en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Populaire trajecten

 • Trein van Almere naar Hengelo
 • Trein van Arnhem naar Hengelo
 • Trein van Breda naar Hengelo
 • Trein van Delft naar Hengelo
 • Trein van Den Bosch naar Hengelo
 • Trein van Den Haag naar Hengelo
 • Trein van Eindhoven naar Hengelo
 • Trein van Groningen naar Hengelo
 • Trein van Leeuwarden naar Hengelo
 • Trein van Maastricht naar Hengelo
 • Trein van Middelburg naar Hengelo
 • Trein van Rotterdam naar Hengelo
 • Trein van Tilburg naar Hengelo
 • Trein van Utrecht naar Hengelo

Treinkaartjes naar Hengelo

Reis met goedkope treinkaartjes naar Hengelo en bespaar op uw reiskosten. Er is altijd wel een treinkaartje naar Hengelo met korting verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, Albert Heijn, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, NS, Spoordeelwinkel en VakantieVeilingen. Daarnaast wordt een dagje Hengelo aantrekkelijker met voordelige tarieven. Kijk daarom altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl voor leuke kortingsacties naar Hengelo.

Spoorkaart van Nederland

Treinreis naar Hengelo

In het onderstaande plaatje kunt u uw treinreis naar Hengelo bekijken. Hengelo ligt in de provincie Gelderland en ligt in de buurt van Arnhem en Enschede. Op de kaart hieronder is tevens te zien langs welke andere treinstations u zult rijden op uw treinreis.

Trein naar Hengelo

Met de trein naar Hengelo is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Korting op het treinkaartje naar Hengelo

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Bekijk alle: Trein Kortingsacties

Aanbieders naar Hengelo

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders voor treinreizen naar Hengelo. Dit voor zowel binnenlandse als buitenlandse treinreizen. Tevens heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een aantal treinreis aanbieders geselecteerd voor treintickets naar Hengelo. Deze kunt u in het onderstaande overzicht terugvinden.

{mymaplocation id=286,321 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Ontvang aanbiedingen

Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Het zomerseizoen markeert het einde van een tijdperk voor treinreizigers vanuit Nederland naar Zwitserland, met de aankondiging dat de dagelijkse treindienst van Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Basel niet langer zal worden voortgezet. De Duitse spoorwegen hebben...

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Pin It on Pinterest