Treinreis naar Apeldoorn

Apeldoorn is in het najaar één van de prachtigste plekken om te zijn. De goudgele bladeren zorgen in de bossen en op straat voor een kleurrijk aanblik, avonden vallen steeds vroeger en het culturele seizoen draait op volle toeren. Theater Orpheus, CODA Museum en film- en poppodium GIGANT in de binnenstad bieden bezoekers warm onderdak met een gevarieerd programma theater, muziek, film en tentoonstellingen.

Hoge Veluwe

Zien & doen

Bezoek de apen in Apenheul, ontdek Kinderpretpark Julianatoren of ga terug in de tijd met een ritje met de stoomtrein. Wie gezellig en actief bezig wil zijn is er het Klimbos Veluwe of struin door de grootste zandverstuiving van Europa en aanschouw het imposante zendgebouw Radio Kootwijk.

Kijk ook op: UitInApeldoorn.nl

Apeldoorn Binnenstad

Apeldoorn staat ook wel bekend als de hoofdstad van de Veluwe. In de binnenstad kun je terecht voor eindeloos winkelen, architectuur en cultuur. Ook vind je hier vele gezellige cafés en restaurants. Van feestcafé tot eetcafé en van Irish pub tot ginbar. Ontdek de smaakvolle najaarsmenu’s die de Apeldoornse restaurants presenteren en geniet van lange bourgondische avonden. Het is in Apeldoorn iedere eerste en laatste zondag van de maand koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Direct buiten de stad zijn de prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden. Stedelijkheid en natuur vinden elkaar hier op een unieke manier. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een overweldigend mooi gebied en een absoluut hoogtepunt van je bezoek aan de Veluwe én Apeldoorn! Het Park heeft ruim 40 kilometer fietspad, talloze prachtige wandelpaden en drie musea waar zowel kinderen als absolute kunstliefhebbers van zullen smullen. Neem ook eens een kijkje op uitinapeldoorn.nl voor het hele aanbod van vrijetijdsmogelijkheden en actuele uitagenda.

Met de Trein naar Apeldoorn

Reis met de trein naar Apeldoorn voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Apeldoorn is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Apeldoorn binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Apeldoorn? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Schenkers

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Het is een illusie dat je ver hoeft te reizen om ‘echt’ op vakantie te kunnen. Het leukste treinuitje van Nederland; Maastricht is één van de populairste en best beoordeelde vakantiebestemmingen van Nederland. Ondanks dat het in de zuidelijkste uithoek van Nederland...

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Een dagje uitwaaien, zonnen of ontspannen? Dan reis je natuurlijk met de trein naar het strand! Het enige strand in Nederland met een treinstation is Zandvoort. Voor de overige dien je naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen, waarna je overstapt op Openbaar...

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Kom naar Fruitstad Tiel, het centrum van de Betuwe en met de trein goed bereikbaar. Vanaf het station wandelt u in 5 minuten het sfeervolle centrum in. De historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, grachten en rivier de Waal vormen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders