Trein naar Hongarije

Met de trein naar Hongarije? Het goedkoopste treinkaartje koopt u tegenwoordig bij TheTrainLine. Zij vergelijken ticketprijzen van treintickets naar Hongarije van alle aanbieders zonder bijkomende kosten.

Treinreis naar Hongarije

De trein naar Boedapest wordt u aangeboden door TheTrainLine en is al vanaf € 58 te boeken. Met een reistijd van ongeveer 15 uur reist u naar Boedapest in Hongarije. Een prachtige bestemming met cultuur, een bruisend nachtleven en lange winkelstraten. Vooral het paleis langs de Donau is een absolute blikvanger. In 2016 is de stad zelfs nog verkozen tot leukste stad van Europa door de ANWB.

Treinreis naar Hongarije plannen

Binnenkort een stedentrip naar Hongarije maken? Dan raden wij aan om goed voorbereid op reis te gaan. Denk hierbij aan bezienswaardigheden, overnachtingen en natuurlijk de heen- en terugreis. Via onze website kunt u eenvoudig uw treinreis naar Hongarije plannen middels de boekingstool of handmatig door één van de bestemmingen te selecteren. Hieronder hebben wij een aantal van de mooiste bestemmingen in Hongarije voor u onder elkaar gezet.

Verschillende steden in Hongarije

In Hongarije zijn twee van de populairste bestemmingen gevestigd. Hierbij moet je denken aan de twee grote steden: Budapest en Györ. De steden zijn naast hun geweldige uitgaansleven populair om hun geschiedenis en prachtige gebouwen. De binnenstad is altijd levendig met lange winkelstraten. Dit maakt Hongarije een land waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Treinticket naar Hongarije boeken

Voor een treinkaartje naar Hongarije zijn er op deze website een aantal van de scherpste aanbiedingen geselecteerd, zodat u zeker niet teveel betaald. Om een treinkaartje naar Hongarije te boeken kunt u dus gewoon hier terecht.

Treinkaartje naar Hongarije

Treinkaartjes naar Hongarije zijn tegenwoordig te krijgen voor weinig geld. Goedkoop treinkaartje zoekt dagelijks het web af voor de voordeligste aanbiedingen, waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Benieuwd naar de lopende aanbiedingen? Bekijk alle kortingsacties van NS International!


Terug naar: Internationale treintickets

Favoriete landen

Bestemmingen in Hongarije

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!