Fyra

De Fyra is één van de bekendste internationale trein van Nederland en wordt dagelijks gebruikt door toeristen en forenzen verkeer. De naam “Fyra” is bedacht omdat deze kort en krachtig klinkt en hij gemakkelijk uit te spreken is, daarbij betekend Fyra in het Zweeds 4 en heeft dit betrekking op de 4 steden die deze trein met elkaar verbind. Het gaat hierbij om Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel.

Fyra rijdt niet meer.

Met de Fyra van Amsterdam naar Brussel of Antwerpen

De Fyra is het snelste vervoersmiddel voor het traject van Amsterdam naar Brussel met een gemiddelde snelheid van 120 k/m per uur bent u binnen 2 uur op de gewenste bestemming. Bijna elk uur vertrekt er een Fyra naar Brussel en Antwerpen en dit ongeveer 10 keer per dag. Voor de meest actuele vertrektijden kijkt u op de website van NS International.

Amsterdam naar Brussel - Fyra

Met de Fyra van Amsterdam naar Breda

Ook binnenlandse reizen zijn mogelijk met de Fyra. Zo is het al mogelijk om voor een aangepast binnenlands tarief binnen 25 minuten van Schiphol naar Rotterdam te reizen. Met de Fyra van Amsterdam naar Breda reizen is ongeveer 7 keer per dag mogelijk, waarbij de gemiddelde reistijd ongeveer een uur bedraagt. Voor de meest actuele vertrektijden raden wij u aan om op de website van NS International te kijken en de reis direct te boeken, zodat u van te voren alles geregeld heeft.

Met de Fyra van Amsterdam naar Breda

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Subscribe