fbpx

WiFi in nieuwe Sprinters

Trein nieuws

De nieuwe Sprinters van Spaanse makelij die in 2018 zullen worden ingezet op het Nederlands spoor worden voorzien van WiFii, stopcontacten en USB-aansluiting. De nieuwe Sprinters moeten het comfort, reisgemak en de klanttevredenheid verhogen. Een energiezuinige trein met comfortabele zitplaatsen en moderne ontwikkelingen sluit hier perfect bij aan.

Trein Nieuws

De Sprinters en de nieuwe generatie InterCity’s zullen komend jaar worden voorzien van een snelle 4G modem, waardoor de NS sneller internet kan aanbieden in de trein. Daarbij worden premium diensten ontwikkeld om het reisgemak en plezier te verhogen.

Nieuwe Sprinters in 2018

In december 2017 zullen er 58 nieuwe sprinters van Zwitserse makelij worden ingezet op het Nederlands Spoor en in 2018 komen hier nog eens 118 treinen van Spaanse Makelijk bij. De treinen zullen gefaseerd worden ingezet, waarbij de de nieuwe treinen vooral zullen worden ingezet in Drenthe, Groningen, Friesland, op de Veluwe en in Flevoland. De eerste nieuwe Sprinters zullen rijden op trajecten tussen Hoorn, Amsterdam en Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl