Werkzaamheden Gouda – Den Haag in april 2024

Van zaterdag 13 april tot en met vrijdag 19 april zullen er aanzienlijke werkzaamheden plaatsvinden aan de bovenleidingen en duikers langs het spoor tussen Gouda en Den Haag. Deze ingrepen, uitgevoerd door ProRail, zijn essentieel om de betrouwbaarheid van het treinverkeer te waarborgen.

De werkzaamheden omvatten onder andere het vernieuwen van leidingsonderbrekers en duikers, die dienen als tunnels onder het spoor waar water doorheen stroomt. Duikers tussen Zoetermeer en Waddinxveen, die aan het einde van hun levensduur zijn, zullen worden vervangen. Deze periodieke onderhoudswerkzaamheden zijn van cruciaal belang om het spoor in optimale staat te houden en reizigers te verzekeren van een veilige en betrouwbare treinreis, zowel nu als in de toekomst.

Impact op treinreizen

Tijdens de genoemde periode zullen de volgende wijzigingen van kracht zijn:

  • Van zaterdag 13 april tot en met vrijdag 19 april zullen er geen treinen rijden tussen Gouda en Den Haag Ypenburg.
  • Op zaterdag 13 april zullen er tussen 06.00 uur en 09.30 uur geen treinen rijden tussen Gouda en Den Haag Centraal.
  • Op zaterdag 20 april zullen er tussen 06.00 uur en 11.30 uur geen treinen rijden tussen Gouda en Den Haag Centraal.
  • Op zondag 21 april zullen er tussen 07.00 uur en 11.30 uur geen treinen rijden tussen Gouda en Den Haag Centraal.
  • Op donderdag 18 april zullen er vanaf 00:55 uur tot en met 05:00 uur geen treinen rijden op het nachtnet tussen Rotterdam Centraal en Den Haag Hollands Spoor.

Om reizigers te accommoderen, zullen er vervangende bussen beschikbaar zijn:

  • Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 april zullen er stopbussen rijden tot 09.15 uur tussen Gouda en Den Haag Centraal.
  • Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 april zullen er stopbussen rijden na 09.15 uur tussen Gouda en Den Haag Ypenburg, die aansluiten op de sprinter tussen Den Haag Ypenburg en Den Haag Centraal.
  • Op zaterdag 20 en zondag 21 april zullen er tot 11.00 uur stopbussen rijden tussen Gouda en Den Haag Centraal.
  • In de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 april zullen er bussen rijden tussen Den Haag Hollands Spoor, Delft en Rotterdam Centraal.

Vanaf zondag 21 april, na 11.00 uur, zal het treinverkeer tussen Gouda en Den Haag Centraal weer volgens de normale dienstregeling worden hervat.

Reisvoorbereiding

Om de reis soepel te laten verlopen, adviseren wij om voor vertrek een actuele reisplanner te raadplegen. Houdt op de bovengenoemde trajecten eveneens rekening met een mogelijke extra reistijd van circa 30 minuten.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest