Vloggende treinsurfers ontkomen aan celstraf

De 2 vloggende treinsurfers die in juni 2016 op het dak van een trein sprongen hebben een opmerkelijke straf gekregen. Vervoerder Veolia gaf in juni al aan dat er maximaal 15 jaar celstraf staat op deze actie, maar de rechter heeft totaal anders geoordeeld. De jongens krijgen geen geldboete en geen celstraf, maar moeten in gesprek met machinisten van Veolia. Zij zullen de jongens informeren over de gevaren en traumatische ervaringen delen van mensen die voor de trein zijn gesprongen.

Vrij snel gaven de jongens toe dat zij fout zaten en hebben zij hun excuses aangeboden aan de vervoerder. Dit was echter niet genoeg met de rechtszaak als gevolg. Het moet immers geen trend worden om foute dingen te doen voor YouTube en daarna simpel je excuses te maken.

Beelden spreken voor zich

De beelden zijn inmiddels al bijna een miljoen keer bekeken en spreken voor zich. De jonge YouTubers zijn zich er totaal niet van bewust wat de impact van een dergelijke actie is en lijken amper te beseffen hoe gevaarlijk het eigenlijk is. Hieronder vindt u de beelden nogmaals terug.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!