Trein naar Zandvoort? Meld je aan!

Het zijn lastige tijden voor reizigers en de NS. Vanwege de warmte en vakantieperiode reizen dagelijks duizenden reizigers met de trein naar Zandvoort. Hierdoor is voldoende afstand houden niet altijd mogelijk voor reizigers en personeel. Om de drukte te kunnen monitoren en actuele reisinformatie te verschaffen vraagt NS reizigers om zich aan te melden, wanneer zij met de trein naar Zandvoort reizen. Zo kan de capaciteit worden aangepast en genereert NS data voor de toekomst.

Drukte in treinen naar Zandvoort

Met name in treinen van Amsterdam naar Zandvoort ging het mis. Er was niet altijd een zitplaats te vinden, waardoor onveilige situaties ontstonden. Wel vertrekt er vanaf Haarlem elk uur een stoptrein waar nog zitplaatsen beschikbaar waren. Met actuele reizigersinformatie via de app kunnen reizigers een bewuste keuze maken en overstappen als zij de huidige trein te druk achten.

Hoewel het weer de komende week minder warm is, verwacht NS nog steeds extra drukte in treinen. Reis jij met de trein naar Zandvoort? Meld je aan!

Ontvang acties

Trein naar Berlijn in minder dan 6 uur

Trein naar Berlijn in minder dan 6 uur

Om concurrerend te zijn voor andere vervoersmiddelen wilt de NS en Europa de reistijden en prijzen minimaliseren voor populaire bestemmingen tot 500 kilometer. Hiervoor moeten verschillende wijzigingen worden gemaakt in bijvoorbeeld de dienstregeling, route of het...

NS start implementatie van nieuw beveiligingssysteem ERTMS

NS start implementatie van nieuw beveiligingssysteem ERTMS

Ter modernisering van de treinen en veiligheid start NS met de implementatie van het nieuwe ERTMS beveiligingssysteem. Alle 176 VIRM-dubbeldekkers zullen in de komende periode worden voorzien van deze hypermoderne technologie. Leverancier Siemens Mobility is hierbij...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders