Studentenprotest actie succesvol verlopen

De protestactie van studenten is zonder problemen verlopen en heeft voor een hoop publiciteit gezorgd. De actie is dan ook succesvol verlopen, maar voorlopig is de NS nog niet bereid om met studenten rond de tafel te gaan zitten om naar een oplossing te zoeken. Volgens een woordvoerder van de NS zouden ook studenten zich maximaal moeten inzetten voor maatschappelijke problemen. Studenten zijn echter van mening dat zij niet moeten opdraaien voor de problemen van de NS en kunnen het zich niet veroorloven om in de avonduren naar school te gaan, want de meerderheid heeft een bijbaantje en/of andere verplichtingen.

Overvolle treinen

Niet drukker in treinen door protest

Zoals de NS al voorspelt had, was het niet drukker in treinen. Er waren 28.000 aanmeldingen voor de protestactie, terwijl er dagelijks meer studenten per trein reizen. Er werden dan ook weinig problemen verwacht, maar de protestactie van studenten heeft wel veel publiciteit gehaald.

Initiatiefnemer Jasper ter Veld verwacht dan ook dat er iets zal worden gedaan met deze aanzienlijke hoeveelheid deelnemers die iets van zich laten horen, want momenteel wordt er nog niet met deze mensen gepraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!