ProRail woedend op treinsurfers

Opnieuw heeft een jonge YouTuber zijn leven geriskeerd voor het maken van een sensatie video. Eerder deed Willem Vink dit in één van zijn video’s, maar nu heeft opnieuw een jonge Nederlander aan de achterkant van een trein meegelift. ProRail is woedend op de YouTuber en heeft aangifte gedaan. Het is levensgevaarlijk en video’s op YouTube zouden andere kunnen aanzetten om het ook te proberen. ProRail vindt het ontoelaatbaar en illegaal. De video werd geplaatst met titel: “The Climbing Dutchmen”.

Naast de eigen veiligheid levert het in bijna alle gevallen vertraging op voor honderden reizigers. Het treinverkeer wordt wegens regelgevingen direct stilgelegd, waardoor het treinverkeer wordt ontregeld. In de onderstaande video is The Climbing Dutchmen te zien.

Bewustwording

Bij de vorige poging werd aangifte gedaan door vervoerder Veolia. Hierbij moesten de jongens als straf in gesprek met machinisten met traumatische zelfmoord ervaringen vanuit hun beroep. De rechter wilde hiermee bereiken dat Willem en zijn maatje zich bewust werden van wat ze eigenlijk hadden gedaan en hoe serieus dit moest worden genomen. Onderstaande video van Willem op het dak van een Veolia trein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!