Paaldanseres vergeet danspaal in trein

Het gebeurd regelmatig dat reizigers hun spullen vergeten in de trein, maar afgelopen week hebben medewerkers wel een heel eigenaardig voorwerp gevonden. Een Engelse vrouw had een danspaal achtergelaten in de trein, waarop medewerkers van de NMBS deze zo snel mogelijk hebben veiliggesteld. Voorwerpen als deze kunnen makkelijk duizend euro kosten en kunnen makkelijk worden meegenomen door andere reizigers. Dit maken medewerkers van de NS en NMBS dagelijks mee, aangezien er steeds vaker mobieltjes worden achtergelaten in de trein en deze niet altijd worden teruggevonden (maar wel weg zijn).

NMBS

De paal bleek van een professionele Engels paaldanseres die net een optreden in België had gegeven. Op haar terugreis was ze het grote object vergeten in de trein, maar deze heeft zij later weer teruggekregen, omdat de afdeling gevonden voorwerpen van de NMBS contact heeft kunnen opnemen met haar management.

NS gevonden voorwerpen

Het gebeurd ontzettend vaak dat reizigers iets vergeten in de trein. Zo worden voornamelijk tassen, paraplu’s en jassen vergeten in de trein. Toch komt het steeds vaker voor dat reizigers duurdere spullen vergeten als laptops, mobiele telefoons en tablets. Deze spullen horen bij de standaarduitrusting van veel Nederlanders, terwijl zij niet beseffen dat dit ontzettend kostbare voorwerpen zijn. De NS en NMBS hebben hier dagelijks mee te maken en hebben hier dan ook een speciale afdeling voor.

In het geval van de danspaal heeft de afdeling gevonden voorwerpen het management van de paaldanseres kunnen bereiken, waarop deze alsnog is afgeleverd bij de rechtmatige eigenaar.

U kunt de gevonden voorwerpen altijd terugvragen. Benieuwd hoe dit werkt?

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!