Meer NS Sprinters in December 2017

Trein nieuws

Vanaf december 2017 zullen er meer NS Sprinters op het Nederlands spoor rijden. Een woordvoerder van de NS laat weten dat er vanaf december 83 ritten per dag bijkomen. Dit zal voornamelijk merkbaar zijn op het traject van Geldermalsen – Den Bosch, tussen Leeuwarden – Meppel en Utrecht – Houten Castellum. Op de trajecten kunnen reizigers straks elke 10 minuten met de trein.

Trein nieuws

Nieuwe treinen van NS

Sinds dit jaar rijden er 58 nieuwe Zwitserse sprinters rond in Nederland en ook in 2018 zullen er weer nieuwe treinen worden ingezet. In 2018 zullen 118 treinen van Spaanse makelij in gebruik worden genomen die eind dit jaar nog worden getest op het Nederlands spoor.

Proef Eindhoven – Utrecht – Amsterdam

De proef van de NS om elke 10 minuten een trein te laten rijden tussen Eindhoven, Utrecht en Amsterdam bleek succesvol te zijn. Reizigers gaven aan dat zij minder rekening houden met treintijden, omdat er elke 10 minuten een nieuwe trein stopt. De NS is dan ook van plan om dit op alle drukke trajecten te doen om de capaciteit, tevredenheid en een ontspannen reisgevoel te verhogen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!