Korting voor automobilisten die overstappen op trein

Treinreizende automobilisten kregen in de afgelopen jaren al korting bij parkeergelegenheden en NS wilt deze succesvolle samenwerking graag doorzetten. Daarom werd afgelopen week een contract getekend met Q-Park en SKIDATA van 3 jaar en werd gesproken over doorontwikkeling van reizigersinformatie, zoals het reserveren van een parkeerplek, beschikbaarheid van parkeerplaatsen en nummerbord herkenning bij de slagbomen.

10 000 parkeerplaatsen

Door de samenwerking van NS, Q-Park en SKIDATA worden er over 50 P+R locaties in Nederland ruim 10 000 parkeerplaatsen aangeboden om de overstap van auto naar trein zo gemakkelijk mogelijk te maken. Volgens een woordvoerder van NS is een comfortabele overstap van groot belang en zal de doorontwikkeling van reizigersinformatie en koppelingen met de mobiele app hier een aandeel in spelen.

Korting op parkeren met OV Chipkaart

Door middel van de OV Chipkaart ontvangen treinreizigers korting bij treinstations. Zo krijgen reizigers korting middels de OV Chipkaart en is het speciale dagtarief afhankelijk van de parkeerlocatie. De tarieven variëren tussen de € 0 en € 8 per dag.

Werkt ook met NS Businesscard

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl