Kerstontbijt in de trein vanuit station Hoorn

Afgelopen week hebben jongeren op het traject van Hoorn naar Alkmaar hun jaarlijkse kerstontbijt in de trein gehouden. Sinds 2011 is dit traditie voor de groep reizigers die op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie gezamenlijk hun ontbijt in de trein nuttigen onder het genot van het voorbij razende landschap, kinderchampagne en lekkernijen. Een filmploeg heeft deze actie opgenomen, zodat u dit geweldige initiatief kunt terugzien.

Reizen met de trein is leuk!

Gezamenlijk versieren zij de complete coupé, waarna de hapjes en drankjes worden uitgedeeld. Reizigers op het traject zullen dit ongetwijfeld hebben gezien, want de groep liet dit niet ongemerkt voorbij gaan. Een woordvoerder van de NS verklaart dat dit soort acties het Openbaar Vervoer in een goed daglicht zetten en dat dit veel vaker gedaan zou moeten worden. “Reizen met de trein is leuk, maar dat komt veel te weinig naar voren in de media.”

Het betreft leerlingen van het Adriaan Roland Holstschool in Bergen die zelf versiering, eten en drinken hebben meegenomen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!