Jongen slaat passagier knock-out voor € 3,-

Afgelopen week heeft een jongen voor € 3,- een medepassagier knock-out geslagen. De beelden van dit incident werden online geplaatst, waarna er veel ophef ontstond op platformen als Facebook, Dumpert en websites van nationale kranten. Uiteraard wel al vrij snel achterhaald wie de dader werkelijk was, waardoor de jongen zich direct op het politiebureau kon melden. Naast een taakstraf is de jongen publiekelijk aan de schandpaal genageld en niet geheel onterecht natuurlijk.

Weddenschap

Het zou gaan om een weddenschap tussen de dader en zijn vrienden. Zijn vrienden zouden € 3,- hebben geboden als de jongen op de medepassagier zijn schoot ging zitten. Dit escaleerde toen de passagier hem van zich afduwde en de pestkop hem een klap verkocht. De jongen was opslag knock-out, waarop de dader en zijn vrienden lachend stopte met filmen.

Respectloos

Aangezien iedereen tegenwoordig een telefoontje opzak heeft worden dergelijke mishandelingen steeds vaker op camera gezet en online geplaatst. Hierop wordt vaak vel gereageerd en komt het een aantal keer per jaar voor dat dit de grote media haalt. Ook dit filmpje is weer duizenden keren gedeeld door mensen die het eigenlijk niet aan konden zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!