Internationale treinen in juni 2020

De Corona periode gaat gepaard met veel onduidelijkheden, maar vast staat dat we langzaam maatregelen versoepelen. Dit geldt ook voor het internationaal treinverkeer, want steeds meer treinen rijden weer volgens de normale dienstregeling. Denk aan treinen als de IC Berlijn of ICE International naar Duitsland. Andere treinen, zoals de Eurostar, TGV, OBB Nightjet en Thalys kennen nog wel beperkingen.

Internationale treinreizen

Bekijk het overzicht van wijzigingen of meldingen per internationale trein. Een treinticket boeken? Bezoek dan onze pagina met treinkaartjes naar het buitenland.

ICE International naar Duitsland

Treinen van ICE International naar bestemmingen in Duitsland rijden weer volgens de normale dienstregeling. Het dragen van een mondkapje is wel verplicht.

IC Berlijn naar Duitsland

Treinen van InterCity Berlijn naar bestemmingen in Duitsland rijden weer volgens de normale dienstregeling. Het dragen van een mondkapje is wel verplicht.

Thalys naar België en Frankrijk

Tot en met 11 juli rijden er 2 treinen heen en weer op de route tussen Amsterdam, Brussel-Zuid en Parijs. Vanaf 12 juli wijzigt dit naar 5 treinen per dag, behalve op zaterdag (namelijk 3). Na 29 augustus is nog niets bekend over treinen van Thalys naar Frankrijk. Dit is afhankelijk van de maatregelen die het land op dat moment hanteert.

Eurostar naar Verenigd Koninkrijk

Er rijdt op dit moment nog geen directe trein vanuit Nederland naar Londen. Wel vertrekt er dagelijks één Eurostar van Brussel-Zuid naar Londen St Pancras.

  • Vertrek vanuit Brussel om 14.52 uur
  • Vertrek Londen naar Brussel-Zuid om 09.01 uur

Nachttrein Wenen, Innsbruck en Düsseldorf

De OBB Nightjet van Düsseldorf naar Wenen en Innsbruck rijdt niet tot en met 25 juni. Vanaf 26 juni zullen er weer twee nachttreinen rijden tussen Wenen, Innsbruck en Düsseldorf. Vanaf 27 juni zal de nachttrein beide kanten op rijden.

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Dagje winkelen in Luik met de trein

Dagje winkelen in Luik met de trein

Luik, gelegen in het prachtige Wallonië, biedt een fantastische winkelervaring voor bezoekers die van winkelen houden. Of je nu op zoek bent naar mode, antiek, lokale specialiteiten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, een dagje winkelen in Luik heeft het allemaal te...

Hotel aanbieding in oktober en november 2023

Hotel aanbieding in oktober en november 2023

Nederland herbergt een schat aan prachtige steden die het ontdekken meer dan waard zijn. Met een hotel aanbieding kan je in oktober en/of november één van deze mooie Nederlandse steden per trein bezoeken. Vervolgens kan je overnachten in één van de hotels die zich...

9 leuke kinderuitjes in oktober en november 2023

9 leuke kinderuitjes in oktober en november 2023

Ons land kent leuke parken en evenementen voor het hele gezin! Ook in oktober en november zijn er weer uitjes voor kinderen met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Hierbij bestel je een combideal bestaande uit een entreeticket en treinreis. Voor kinderen...

Pin It on Pinterest