Grootschalig onderhoud aan spoor tussen Leeuwarden – Akkrum – Meppel

In de periode van 25 mei tot en met 01 juni wordt er door ProRail grootschalig onderhoud aan het spoor tussen Leeuwarden, Akkrum en Meppel uitgevoerd. Zo wordt het spoorgrind, de dwarsliggers, wissels, seinen, overwegen en sporen vervangen. Verder wordt er op station Heerenveen gewerkt aan de verbetering van perrons. Het onderhoud is nodig om het treinverkeer op het traject veilig te houden.

{mymaplocation id=405 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Weekenden Leeuwarden – Meppel

Zaterdag 25 mei, zondag 26 mei, zaterdag 01 juni en zondag 02 juni zal er worden gewerkt aan de vernieuwing van het spoor tussen Leeuwarden en Meppel. NS heeft hiervoor snel- en stopbussen ingezet om reizigers op weg te helpen. De extra reistijd wordt geschat op 15 tot 45 minuten. De bussen zullen rijden tussen Leeuwarden, Heerenveen en Steenwijk.

Doordeweeks Leeuwarden – Akkrum

Van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei zal er worden gewerkt aan het spoor tussen Leeuwarden en Akkrum. Ook hier zet NS snel- en stopbussen in tussen Leeuwarden en Akkrum. Tussen Akkrum en Zwolle zullen twee intericty’s per uur stoppen op tussengelegen stations met een aangepaste dienstregeling.

Reisplanner

Controleer voor vertrek altijd even 9292.nl voor de actuele vertrektijden en gratis reisadvies.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!