Geen treinverkeer mogelijk bij Roosendaal

Afgelopen nacht heeft een kleine brand schade veroorzaakt in het onderstation van Roosendaal. De brand zou zijn veroorzaakt door kortsluiting, waarop apparatuur, kabels en leidingen zijn beschadigd. Monteurs van ProRail doen hun best om de schade te herstellen. Treinverkeer van en naar Roosendaal is ondertussen onmogelijk, omdat er geen stroom staat op de bovenleidingen

Trein nieuws

Reizigers gefrustreerd

De vertraging voor reizigers kan oplopen tot anderhalf uur. De NS snelbussen ingezet om reizigers op weg te helpen en verwacht dat het treinverkeer nog tot 12:30 uur ontregeld is. Monteurs van ProRail proberen ondertussen de stroomvoorziening te verleggen naar een ander onderstation, zodat de kabels tijdelijk weer worden voorzien van stroom. Dit is echter een tussen oplossing, omdat het herstel van het onderstation bij Roosendaal nog veel langer gaat duren.

Ondertussen klagen reizigers massaal via Sociale Media en vragen zij zich af hoelang de storing nog gaat duren. De hersteltijd is namelijk al een aantal keer opgeschoven.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl