FC Groningen laat trein schoon achter

Afgelopen zondag was een conducteur blij verrast toen hij zag dat supporters van FC Groningen hun afval opruimden in de trein van Venlo naar Utrecht. De ruim 150 supporters van FC Groningen moesten op Utrecht CS overstappen voor de trein naar Groningen en liepen met vuilniszakken rond om de trein schoon achter te laten. De dienstdoende conducteur was dusdanig onder de indruk dat hij de club een schouderklop wilde geven. NS maakte dit vandaag via Twitter bekend in het onderstaande bericht.

150 Supporters in trein

Conducteur Ramon Eriks werd op de hoogte gesteld dat er ongeveer 150 voetbalsupporters van FC Groningen in zijn trein zaten en dat zij een aantal treinstellen in beslag hadden genomen. Hoewel de conducteur er al 17 dienstjaren op heeft zitten, was het even afwachten wat hij zou aantreffen. Eenmaal aangekomen in de treinstellen hing er een gezellige sfeer met leuke gesprekken. Uiteraard werd er gedronken en waren de supporters luidruchtig, maar zorgde niet voor overlast.

Opruimen

Toen de trein in de buurt van Utrecht kwam begonnen zij het afval op te ruimen. De conducteur besloot om dit nieuws te melden bij zijn baas, aangezien supporters altijd slecht in het nieuws komen. Het compliment is uiteindelijk goed ontvangen en doorgestuurd naar de supporters vereniging van FC Groningen.

Een mooi gebaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!