Eurostar naar Londen in 4 uur

Eurostar naar Londen

Het gaat niet lang meer duren, voordat Nederlanders per Eurostar naar Londen kunnen reizen voor slechts € 40 met een minimale reistijd van 03:41 uur vanaf Amsterdam Centraal. Hiermee wordt de trein een waardige concurrent voor het vliegtuig, waarbij reizigers niet vroegtijdig hoeven in te checken er geen duizelingwekkende hoogtes worden bereikt en men direct in hartje centrum aankomt. Vanaf 4 april zullen er 2 Eurostar treinen vanuit Amsterdam Centraal vertrekken, maar dit zal in de komende jaren aanzienlijk toenemen.

Eurostar naar Londen

Paspoort controle

Voor reizigers per trein naar Londen is een paspoort controle vereist en omdat deze op dit moment nog niet mogelijk is in Nederland geldt er voorlopig een verplichte overstap op Brussel-Zuid (Midi). Daar is wel al een officiële paspoort controle. Door de verplichte controle duurt de reis voorlopig 4:43 uur (nog steeds niet slecht), maar wanneer de Nederlandse regering de paspoort controle binnen Nederland op orde heeft zal de reistijd slechts 3 uur en 41 minuten bedragen.

Directeur NS International is blij

Heike Luiten (directeur NS International) is blij met de keuze van Eurostar en verheugt zich op een fantastisch product dat vanaf 4 april kan worden aangeboden.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!