Dagelijks 3 Eurostar treinen naar Londen vanaf juni

Sinds de lancering in april vorig jaar zijn al een kwart miljoen reizigers vervoerd met de directe verbinding per Eurostar van Amsterdam naar Londen. Hiermee wilde NS en Eurostar de reistijd en prijs verkorten en de concurrentie met vliegreis aanbieders aangaan. Met 2 dagelijkse verbindingen heeft Eurostar een record aantal reizigers vervoerd en is het aantal reizigers met 7 procent gegroeid naar 11 miljoen per jaar. De omzet steeg met 12 procent naar 989 miljoen.

3e Eurostar tussen Amsterdam en Londen

Vanwege de toenemende vraag en het aanhoudende succes van Eurostar zal er vanaf juni 2019 een derde trein van Eurostar van Amsterdam naar Londen rijden. Volgens topman Mike Cooper van Eurostar bevestigt de populariteit de interesse van reizigers naar een goede treinverbinding en duurzaam reizen.

Vanwege de bewustwording van duurzaam reizen kiezen ook zakelijke reizigers steeds vaker voor de trein i.p.v. het vliegtuig.

Grenscontrole

Vanwege de grenscontrole richting het Verenigd Koninkrijk is het nog niet mogelijk om het tarief en de reistijd te verlagen. Daarom zal er ook dit jaar weer moeten worden onderhandeld over de grensovergang van Europa naar het VK.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!