fbpx

Arrestatieteam haalt 5 mensen uit trein bij Zwolle

Afgelopen zondag heeft het arrestatieteam van de politie 5 mensen uit de trein bij Zwolle gehaald. Het is nog onbekend waar de 5 mensen van verdacht worden, maar er was sprake van een gevaarlijke/verdachte situatie op zowel het perron als in de trein. Een ooggetuige zou uit de trein zijn gerend op station Nieuw-Amsterdam, omdat 3 mannen heel bedreigend zouden hebben gedaan. Hierop werd de politie gealarmeerd die de melding hoog hebben opgeschaald, waarop het arrestatieteam werd ingezet.

Reizigers uit de trein

Uit voorzorg zijn alle passagiers met de handen op hun hoofd uit de trein gehaald. Hierbij werden tassen gecontroleerd en zijn uiteindelijk 5 reizigers aangehouden door het arrestatieteam, zoals op de bovenstaande beelden is te zien.

3 incidenten

Het ging aanvankelijk om 2 passagiers, maar doordat de gehele trein werd gecontroleerd en tassen werden doorzocht zijn uiteindelijk 5 passagiers aangehouden. Het ging om 2 personen die zaten te roken in de trein en 1 persoon die voor onbekende redenen een bijl bij zich had. De 5 personen zijn allemaal meegenomen naar het bureau.

Vertraging bleef minimaal op het drukke knooppunt. Het ging om een kort, maar krachtige actie.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl