fbpx

5 jaar cel voor verkrachten van meisje (12) in trein

Afgelopen week heeft een 23-jarige man uit Vleuten 5 jaar celstraf gekregen van de rechter, omdat hij een 12-jarig meisje heeft verkracht in de op het toilet in de trein van Zwolle naar Nijmegen. Daarnaast zou hij veroordeeld zijn voor het maken en bezitten van kinderporno. Op één van de video’s zou te zien zijn hoe hij geslachtsgemeenschap heeft met een 14-jarig meisje. De 23-jarige man uit Vleuten beweert dat er geen sprake is van verkrachting, maar van vrijwillige seks.

Trein nieuws

Verkrachting in trein tussen Zwolle en Nijmegen (2015)

De man had in 2015 afgesproken met het meisje en een vriendje van haar op het station in Zwolle. Zij hadden elkaar via Sociale Media leren kennen, maar de jongen werd al vrij snel weggestuurd door de man. Eenmaal in de trein gestapt trok de man haar mee in een toilet van de trein, waarna hij haar verkrachte onder bedreiging van een mes. Het meisje werd later achtergelaten in het toilet en stapte uit op station Nijmegen.

Hoewel de man de gebeurtenis heeft ontkend hechte de rechter meer waarde aan de verklaring van het meisje. De man was niet bij de behandeling van zijn zaak, maar werkt volgens zijn ouders in een restaurant in Spanje.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl