fbpx

44 nieuwe fietsenstallingen op treinstations

In het afgelopen jaar zijn er 44 fietsenstallingen op treinstations omgebouwd of helemaal vernieuwd. Hierbij is gewerkt aan meer ruimte, modernisering en een nieuwe entree met transparante poortjes voor meer veiligheid. Reizigers zijn zeer te spreken over de nieuwe fietsenstallingen en de bezetting steeg daardoor met 20 tot 40 procent. ProRail en NS hebben voor de vernieuwing van fietsenstallingen 8 miljoen euro uitgetrokken en hebben dit samen met financiële steun van gemeentes gebruikt voor de aanpassingen.

OV Fietsen

Ook het aantal OV Fietsen van NS is afgelopen jaar uitgebreid en zijn toegevoegd aan vernieuwde fietsenstallingen.

Eerste 24 uur gratis

Wilt u een fiets parkeren in de fietsenstalling van NS? De eerste 24 uur is parkeren gratis, waarna er voor de erop volgende dagen kosten worden gerekend.

Fietsenreparatie

Ook een aantal van de 44 vernieuwde fietsenstalling is tevens een fietsenreparatie aanwezig, waar u tegen een vergoeding uw fiets kunt laten repareren. Heeft u in de tussentijd een fiets nodig? Dan krijgt u een gratis leenfiets, terwijl uw fiets wordt gerepareerd bij een NS Fietsenreparatieservicepunt.

Kosten van de reparatie vindt u terug op: https://www.ns.nl/binaries/_ht_1533128625604/content/assets/ns-nl/tarieven/fiets-service-reparatiekaart.pdf

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl