Tag: werkzaamheden

Werkzaamheden bij Utrecht bijna afgerond

De werkzaamheden rondom Utrecht Centraal zijn volgens een woordvoerder van ProRail bijna afgerond. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden maandag afgerond en dan is er volgens planning 9 dagen lang gewerkt aan het spoor. In totaal is er dan bijna 2 kilometer spoor vervangen, waarmee een start is gemaakt met het verbeteren van het spoor rondom het drukste knooppunt in Nederland. De komende jaren zullen er nog meer werkzaamheden worden verricht aan het spoor rondom Utrecht Centraal, zodat er in 2016 meer treinen van en naar Utrecht kunnen reizen.

Tot 2016 meer werkzaamheden aan spoor bij Utrecht

spoor, trein, utrecht, vertraging, werkzaamheden

Lees verder

Eindhoven was onbereikbaar per trein

Het was urenlang niet mogelijk om per trein naar Eindhoven af te reizen door storingen en een aanrijding met een persoon. Het gevolg was dat er veel mensen op het spoor aanwezig waren, waardoor treinverkeer lange tijd niet mogelijk was op het traject. Daarbij waren er rondom Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Venlo en Weert werkzaamheden aan het spoor gepland. Hierdoor was het voor de NS niet mogelijk om vervangend busvervoer in te zetten, omdat er al voor teveel vervangend vervoer moest worden gezorgd. Het was voor de NS dan ook niet mogelijk om de gestrande reizigers op te vangen.

Reizigers werden afgeraden om richting Eindhoven te reizen.

aanrijding, eindhoven, storing, trein, werkzaamheden

Lees verder

Komend weekend flinke vetragingen rond Schiphol

Komend weekend zullen treinreizigers naar Schiphol behoorlijk vertraagd worden door de werkzaamheden aan het spoor. Door de werkzaamheden aan het spoor rondom Schiphol is er nauwelijks treinverkeer mogelijk. Treinreizigers zullen dan ook rekening moeten houden met vertragingen van een uur, omdat reizigers extra moeten overstappen, omrijden of gebruik moeten maken van vervangend vervoer.

Thalys

Vertraging per trein naar Schiphol

De dienstregeling voor de nachttreinen wordt dit weekend aangepast. Zo rijden de meeste treinen niet meer via Schiphol, om extra vertragingen te voorkomen. Ook de Thalys zal dit weekend niet via Schiphol reizen. De werkzaamheden aan het spoor zijn nodig om de treinverbinding tussen het Noordoosten en het westen van het land te verbeteren. Hiervoor zal er in de komende tijd nog regelmatig aan het spoor gewerkt worden.


Trein naar Schiphol?

schiphol, spoor, thalys, vertraging, werkzaamheden

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!