Tag: vrouw

Vrouw komt om bij reddingspoging hond

Afgelopen week is een vrouw aangereden door een trein toen zij haar hond wou redden van het spoor. Volgens een woordvoerder van de politie probeerde de vrouw de hond van het spoor te redden, maar dit zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Voorlopig is de daadwerkelijke toedracht nog niet bekend, maar er wordt uitgegaan van een ongeluk.

De dramatische gebeurtenis vond plaats op het traject tussen Freshfield en Ainsdale in Groot-Brittannië. De 20-jarige vrouw was vermoedelijk haar hond aan het uitlaten langs het spoor, waarbij de hond volgens omwonende waarschijnlijk onder het hek is doorgekropen. Het hek langs het spoor is namelijk niet laag genoeg voor honden, waardoor het wel vaker gebeurd dat een hond aan de andere kant van het hek beland.

Reizigers hadden ruim 2 uur last van vertraging op het traject.

hond, ongeluk, trein, vertraging, vrouw

Lees verder

Vrouw mishandelt conducteur in trein

Afgelopen week heeft een 36-jarige vrouw in de trein van Tilburg naar Breda een conducteur mishandeld. De vrouw zat in de 1e klas haar telefoon op te laden, terwijl ze niet in het bezit was van een geldig vervoersbewijs. Toen de dienstdoende conducteur haar hierop aansprak ging de vrouw compleet door het lint. De conducteur werd hard tegen de glazenwand in de trein geduwd, waarna hij in het gezicht werd geslagen met beide vuisten.

Geweld in trein

In de eerste instantie liet de conducteur de vrouw haar gang gaan, maar ze bleef veel te lang in de coupé zitten.

breda, conducteur, geweld, mishandeling, politie, veiligheid, vrouw

Lees verder

Conducteur in India vermoord passagier

Afgelopen week heeft zich in India een wel heel merkwaardig voorval voorgedaan. Een conducteur heeft een vrouwelijke passagier op het spoor geduwd, nadat zij was ingestapt in de verkeerde coupé. Ze zou een geldig vervoersbewijs bij zich hebben, maar voor een treinstel zonder airconditioning. De vrouw stapte echter toch in het treinstel met airconditioning, waarop de conducteur haar uit de al rijdende trein heeft geduwd. Ze kwam ongelukkig op het spoor terecht, waardoor ze het niet heeft kunnen na vertellen.

Conducteur in India opgepakt wegens moord

conducteur, geweld, india, trein, vrouw

Lees verder

Vrouw duwt onbekende voorbijganger op het spoor

Afgelopen week is een 28-jarige vrouw tot TBS veroordeeld, omdat zij afgelopen jaar een onbekende voorbijganger voor de trein heeft geduwd. Het slachtoffer zag de vrouw op zich afkomen met de woorden “Jij moet dood”. Vervolgens werd het slachtoffer op het spoor gegooid, terwijl er twee treinen arriveerden. Het slachtoffer wist gelukkig op tijd weer op het perron te klimmen, waarna de 28-jarige vrouw de benen nam.

Trein geweld

Vrouw van incident op station Delft veroordeelt

geweld, politie, spoor, trein, vrouw

Lees verder

Vrouw gooit reiziger voor de trein

Afgelopen week heeft een 28-jarige vrouw uit Den haag een reiziger van het perron voor de trein geduwd. Het gebeurde op het station van Delft, waarbij de vrouw een willekeurig slachtoffer had uitgekozen. Volgens een woordvoerder van de politie kent de dader het slachtoffer niet en is het voor het 23-jarige slachtoffer een toevallige gebeurtenis.

Gelukkig wist de aanstormende trein op tijd te stoppen. De trein had gelukkig al vaart geminderd, omdat hij moest stoppen op het treinstation. Na onderzoek van de politie bleek dat het tweetal elkaar niet kennen en er ook geen sprake was van een woordenwisseling of ruzie. De 28-jarige vrouw vluchtte na haar daad direct de binnenstad van Delft in en kon later worden aangehouden door de politie.

geweld, politie, reiziger, spoor, trein, vrouw

Lees verder

Conducteur zet hoogbejaarde vrouw uit trein

Afgelopen week heeft een conducteur van de NS een hoogbejaarde vrouw uit de trein gezet. De vrouw had kort daarvoor op het station een ov-chipkaart gekocht, maar wist niet dat je hiermee moest inchecken bij de poortjes. De conducteur had echter geen medelijden en liet geheel volgens het boekje de vrouw uitstappen op het volgende station. De vrouw moest van de conducteur op dit station inchecken, maar liet de trein uiteraard niet wachten. De hoogbejaarde vrouw kwam hierdoor ruim 2 uur later aan op haar eind bestemming.

bejaard, conducteur, ov-chipkaart, trein, vrouw

Lees verder

Vrouw op fiets stopt net op tijd voor trein

Een Britse vrouw is net op tijd gestopt voor een trein bij een spoorwegovergang. De Britse politie is nog steeds naar de vrouw op zoek om haar een fikse boete te geven voor het negeren van de stop signalen. De vrouw had een koptelefoon op haar hoofd, waardoor ze waarschijnlijk de waarschuwingssignalen niet heeft kunnen horen. Deze vrouw kwam er met de schrik van af, maar de politie wilt met de beelden die zijn vrijgegeven mensen waarschuwen voor de mogelijke gevaren van harde muziek in het verkeer. In de video hieronder is goed te zien dat de slagbomen al langere tijd naar beneden zijn, waarna de vrouw aan komt en net op tijd stopt.

De machinist ging vol in de remmen en is in een hevige shock geraakt na het incident. De man werd opgevangen in het ziekenhuis, waar hij momenteel nog steeds verblijft.

fiets, ongeluk, spoorwegovergang, trein, vrouw

Politie agenten redden vrouw van zelfmoordpoging

Afgelopen week hebben politie agenten een vrouw van het spoor gehaald bij een spoorwegovergang, terwijl de slagbomen al naar beneden waren. De politie agenten stonden in een auto te wachten voor de slagbomen, toen er plots een vrouw op de overgang bleef stilstaan. De agenten twijfelden geen moment en haalde de vrouw van het spoor. De vrouw heeft zich nog kort verzet en vertelde dat ze een eind aan haar leven wou maken. In de eerste instantie konden de agenten het incident niet goed bekijken door een bus die ervoor stond, maar toen de agenten uitstapten om de situatie goed te bekijken realiseerde ze zich dat ze snel moesten handelen.

De machinist wist de trein door de situatie nog voor de spoorwegovergang stoppen en deed de deur open om de agenten te bedanken. De vrouw is, ter beoordeling van een arts,  meegenomen naar het bureau.

agenten, politie, spoorwegovergang, trein, vrouw

Vrouw valt tussen trein en perron

Een vrouw in Japan is afgelopen week tijdens het spitsuur in Tokyo tussen de trein en het perron gevallen. Dit gebeurde bij het uitstappen, waarbij vele reizigers direct te hulp schoten. Ruim 40 reizigers hebben de trein van het perron weten af te duwen, waardoor er net genoeg ruimte ontstond voor de vrouwelijke reiziger. Volgens een woordvoerder van de vervoerder was dit mogelijk, doordat de wagons in staat zijn om te bewegen op de bewegingen van de trein.

trein_tokyo

Toen de vrouw tussen het perron en de trein vandaan klom klonk een luid gejuich op het station. De vrouw kwam er met lichte verwondingen vanaf en de trein kon na 8 minuten vertraging zijn weg weer vervolgen.

gered, hulp, tokyo, trein, vrouw

Baby op wc van Duitse trein geboren

Afgelopen week is een baby op een wc in een Duitse trein geboren. De vrouw was onderweg van Leipzig naar Halle toen de weeën begonnen. De vrouw was genoodzaakt om in de trein te bevallen, omdat er geen station in de buurt was. Twee medepassagiers zijn de vrouw te hulp geschoten om haar bij de bevalling te ondersteunen. De machinist heeft nog geprobeerd om een ambulance te laten komen, maar dit mocht niet baten.

Het tweetal maakt het goed en zijn later alsnog naar het ziekenhuis gebracht.

De regionale afdeling van het vervoersbedrijf Deutsche Bahn heeft de baby levenslang gratis reizen met de trein gekregen in de deelstaten Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen. Dit is natuurlijk een prachtig gebaar van het vervoersbedrijf, maar het blijft dan ook een bijzondere plaats om te bevallen.

baby, bevallen, duitse, trein, vrouw

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!