Tag: Trein Meisje

Vermiste meisjes in verkeerde trein gestapt

Afgelopen week deed de politie een oproep aan iedereen in de omgeving van Oss om uit te kijken naar 2 vermiste meisjes van 10 en 11 jaar oud. Zij zouden voor het laatst zijn gezien in de Willy Andriessenstraat te Oss op een blauwe omafiets, maar later spoorloos zijn verdwenen.

Door de ophef die het vervolgens veroorzaakte op Sociale Media zijn de meisjes uiteindelijk weer gevonden op het station van Nijmegen. De meisjes verklaarde dat zij verdwaalt waren en in de verkeerde trein waren gestapt. De meisjes zijn door de politie meegenomen en bij de ouders afgeleverd.

{mymaplocation id=355,325 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Trein Meisje, trein nieuws, Trein Nijmegen, Trein Oss, vermist

Meisje verliest benen bij zelfmoordpoging

Een 15-jarige Slowaakse is haar benen verloren bij een mislukte zelfmoordpoging. De daadwerkelijke toedracht van het incident is nog niet bekend, maar volgens klasgenoten van haar zou ze erg inzitten over haar slechte cijfers op school. Het meisje had slechte cijfers gehaald op school en zou zichzelf liever van het leven beroven dan het slechte nieuws aan haar ouders vertellen.

Het meisje zag vervolgens nog maar één uitweg en ging vervolgens op het spoor bij Pezinok liggen. Door het ongeluk wat hierop volgde is zij haar benen kwijtgeraakt, maar heeft ze het voorval wel overleefd. Momenteel wordt het meisje behandeld aan haar verwondingen in een ziekenhuis bij Bratislava. De machinist van de trein heeft direct aan de noodrem getrokken toen hij het meisje opmerkte, maar kon niet voorkomen dat zij werd overreden.

Zowel de klasgenoten als de docent waren enorm geschrokken van de zelfmoordpoging. Zij wisten van de slechte cijfers en haar gevoelens hierover, maar zagen een zelfmoordpoging niet aankomen. De docent verklaarde dat het om een aantal vakken ging waar ze wat minder goed in was, maar dat dit in het komende jaar nog gewoon rechtgetrokken kon worden. Het ging tenslotte slechts om het rapport van het afgelopen half jaar.

Aanrijding met trein

Aanrijding met trein, Slowakije, Trein aanrijding, Trein Meisje, Trein Zelfdoding

Vermist meisje van 17 was op trein gestapt

Afgelopen week heeft de politie met man en macht gezocht naar een vermist meisje van 17. Het meisje was met 4 vrienden onderweg van Den Helder naar Texel, maar was ineens spoorloos. Hierop werd een zoekactie gestart met 4 boten van de KNRM en een helikopter. Zowel de haven als de veerpont waren uitgekamd. Het meisje bleek echter onvindbaar voor de hulpdiensten.

TESO Veerpont

Later bleek dat het meisje van 17 op de trein was gestapt naar huis, omdat ze er geen zin meer in had. Ze had haar vrienden niet ingelicht, waardoor ze allemaal flink zijn geschrokken. Het meisje van 17 had mogelijk gedronken, waardoor deze impulsieve actie waarschijnlijk is ontstaan.

{mymaplocation id=156,157 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

politie, Trein Den Helder, Trein Meisje, trein nieuws, vermist

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!