Tag: OV app

Wat kan ik met de app van Goedkoop treinkaartje?

Voor de laatste acties, storingen en het nieuws download u nu de App van Goedkoop treinkaartje via de Play Store. Naast meldingen krijgen van de laatste updates is er tevens een reisplanner en een hulp forum inbegrepen. Op het hulp forum helpen reizigers elkaar om vragen m.b.t. het Openbaar Vervoer te beantwoorden. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor ervaringen, tips en gezelligheid!

Functies van de app

 • Acties
 • Nieuws
 • Storingen
 • Reisplanner
 • Hulp Forum

OV app, Reizen met korting, trein actie, Trein app, trein korting

Komt er een app voor IOS (Apple) toestellen?

Er is momenteel een trein/OV app uitgebracht door Goedkoop-treinkaartje.nl, waarmee de laatste acties, het laatste nieuws en storingen naar u toekomen! Zo hoeft u nooit meer te zoeken en bent u op de hoogte van de mogelijkheden die het reizen met de trein te bieden heeft. Uiteraard zijn er regelmatig bezoekers die zich afvragen of er ook een IOS versie wordt uitgebracht. In verband met onze technische beperkingen laat deze versie nog even op zich wachten, maar voorlopig kunt u ons natuurlijk volgen via Facebook en de nieuwsbrief, waarin we onze belangrijkste/populairste artikelen plaatsen.

Heeft u een Android toestel?

OV app, Reizen met korting, Trein app, trein korting, Treinkaartjes actie

Nieuwe trein app brengt trein acties naar u toe!

Wilt u dagelijks updates ontvangen, nieuws ontwikkelingen op de voet volgen en de laatste treinkaartjes acties direct op uw mobiel ontvangen? Download/installeer dan nu de app van Goedkoop-treinkaartje.nl, want deze is sinds vandaag beschikbaar voor Android toestellen. De IOS (Apple) versie zal nog even op zich moeten laten wachten, maar gebruikers van Android-toestellen hoeven niet langer te wachten.

Direct downloaden? Klik hier!

.

Vragen worden snel beantwoord

Naast de mogelijkheid om acties en het laatste nieuws direct op uw mobiel te ontvangen zijn wij bezig met het opzetten van een heuse community die elkaar helpt. Dit kan middels het forum dat is geïntegreerd in de mobiele applicatie. Op deze manier kunnen reizigers vragen stellen en kunnen andere behulpzame reizigers helpen. Uiteraard zullen er ook beheerders zijn die de vragen controleren om op deze manier de kwaliteit van het forum te bewaken.

Heeft u een vraag of wilt u andere reizigers graag helpen? Download de app of doe mee via Trein-Forum.nl!

Goedkoop treinkaartje, ns kortingsactie, OV app, Trein app, Treinkaartjes actie

Treinverkeer te zien op Google Now

Door een samenwerking tussen de verschillende vervoerders en Google zal de reisinformatie binnenkort ook beschikbaar zijn via Google Now. Deze geweldige dienst laat precies zien waar de trein zich op dat moment bevind en bepaald de vertraging aan de hand van deze gegevens. De apps van de NS werken niet altijd naar behoren, maar met deze nieuwe gratis dienst van Google zal je altijd op de hoogte zijn van de laatste informatie. De dienst is momenteel te downloaden voor zowel android als IOS toestellen via de appstore, maar zal binnenkort ook als desktop versie worden toegevoegd aan Google Maps.

Google Now

De dienst is al een groot succes in Engeland en zal vanaf nu ook in Nederland worden gebruikt. Verwacht wordt dat de app duizenden tot een miljoen keer gedownload gaat worden. Wilt u de trend voor zijn? Dan raden wij u aan om direct een kijkje te nemen en de app uit te proberen!

Google Now doet meer dan reistijden!

Naast reistijden kunt u ook het weer en het laatste nieuws terugvinden in de app. Het gaat er bij deze app voornamelijk om dat u direct inzicht heeft in de meest actuele informatie die beschikbaar is.

Voorbeelden van Google Now functies:

 • Restaurant
 • Sport standen
 • Weer
 • Reistijden (zowel Openbaar Vervoer als vliegreizen)
 • Bedrijven
 • Routebescrijving

 

Google Now, OV app, Reisinformatie, reistijden, Trein app

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!