NS Dagkaart met korting kopen

NS Dagkaart met korting kopen

Wil jij een NS dagkaart met korting kopen? Dit is mogelijk voor verschillende situaties. Denk aan een dagje weg met de fiets, met kinderen of zelfs met de hond. Hiervoor heeft NS verschillende reisproducten ontwikkeld. De NS dagkaart is als enige van deze reisproducten regelmatig in de aanbieding bij verschillende aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Albert Heijn en de NS Spoordeelwinkel.

NS Dagkaart

Wat is een NS dagkaart met korting?

Met een NS dagkaart reis je een hele dag zonder beperkingen met de trein. Het reisproduct is verder gebonden aan een vaste reisdatum, reisklasse en reisuren. Zo is de reisdatum vaak naar keuze en kan er worden gekozen tussen 1e en 2e klas zitplaatsen. De reisuren staan vaak vast bij een NS dagkaart met korting, want NS wilt de drukte in de spits niet extra belasten door reizigers met kortingskaartjes. De voordelige dagkaarten zijn daarom vaak gebonden aan de daluren en/of het weekend.

Wanneer NS daluren?

De daluren lopen op werkdagen van 0.00 – 6.30 uur, van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 24.00 uur. In de weekenden en op feestdagen de gehele dag. (meer…)

NS Dagkaart van Albert Heijn online verzilveren

NS Dagkaart van Albert Heijn online verzilveren

Het is vanaf zaterdag 6 april weer mogelijk om goedkope treinkaartjes te kopen bij Albert Heijn. Deze worden tegenwoordig niet meer als wegwerp OV Chipkaart verkocht, maar u ontvangt na aankoop een persoonlijke code die online kan worden verzilverd voor een NS dagkaart.

AH Dagkaart

(meer…)

Waar kan ik AH Treinkaartjes kopen?

Waar kan ik AH Treinkaartjes kopen?

Een AH Treinkaartje kopen? De treinkaartjes van Albert Heijn zijn verkrijgbaar via de webshop en in de winkel. Vanaf zaterdag 8 april tot en met zondag 21 april zijn er NS dagkaarten met korting verkrijgbaar bij Albert Heijn. Voor € 16,50 bestelt u één NS Dagkaart en bij aankoop van drie of meer betaalt u slechts € 14,50 per stuk. De AH treinkaartjes te koop in april 2019 zijn geldig tot en met 10 juni 2019 en ideaal voor een leuk dagje uit.

AH Treinkaartjes

(meer…)

Waar kan ik AH Treinkaartjes kopen?

AH Dagkaart in april 2019!

Ze zijn er weer! Deze maand bestelt u bij Albert Heijn een NS dagkaart met korting. Zo heeft u al een AH dagkaart voor € 14,50 bij aankoop van 3 of meer of één NS Dal Dagkaart voor € 16,50. De aanbieding is verkrijgbaar vanaf zaterdag 6 april en geldig vanaf maandag 8 april tot en met 10 juni 2019. De kaartjes zijn online verkrijgbaar, waarna u een persoonlijke code ontvangt om de AH dagkaart te verzilveren. Bij het verzilveringsproces voert u reisdatum en persoonsgegevens in, waarna u een e-ticket per e-mail ontvangt. Het e-ticket kan mobiel worden gedownload of worden uitgeprint.

AH Dagkaart

(meer…)