Tag: meisje

Vijftal valt meisje lastig in trein

Afgelopen week zijn een vijftal Nederlandse mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk opgepakt, omdat zij een 19-jarige Belgisch meisje hebben betast in de trein en op het perron. De mannen zijn tussen de 19 en 21 jaar oud en konden gewoon hun gang gaan, omdat ingrijpen van omstanders uitbleef. Volgens het 19-jarige meisje sloten de 5 mannen haar in en begonnen ze aan haar billen en borsten te zitten. Ze heeft gezegd dat ze dit niet wilde en probeerde zich te verweren. Het was druk op de perrons van Antwerpen, maar niemand greep in. Het meisje is vervolgens naast een andere vrouw gaan zitten en heeft een bericht naar haar moeder gestuurd via de sms. Later heeft het meisje medewerkers van het station gewaarschuwd, waarna de conducteur de trein heeft stilgezet. Het vijftal kon direct worden ingerekend door de politie, waarbij één van de jongens zelfs nog het lef had om te zeggen dat het een grap was en hij al genoeg problemen had met de politie.

betast, meisje, politie, trein, vijftal

Jonge dame van 15 jaar oud springt voor trein

Opnieuw heeft een jong persoon zich wegens pesterijen van het leven beroofd. Ditmaal betreft het een jonge dame van 15 jaar oud die zelfs een afscheidsbrief aan de school heeft geschreven met daarin de name van de pestkoppen.

Zelfmoord op spoor

Het roept herinneringen op van de 20 jarige Tim Ribberink die onlangs zelfmoord pleegde, omdat hij al zijn leven lang gepest zou worden. Er is toen een enorme ophef ontstaan over de oorzaken en gevolgen van pesten. Nauwelijks twee maanden verder toont een 15 jarige meisje aan dat er nog niets is veranderd rondom de pesterijen op school. Toen zij ‘s ochtends van huis naar school reed sprong zij bij een spoorweg overgang voor de trein. Dit gebeurde net voordat de school begon, waardoor een aantal mede scholieren de gebeurtenis met eigen ogen hebben kunnen zien. Een woordvoerder van de overkoepelende onderwijsgroep Noord zegt over het bestaan van de “afscheidsbrief” te weten, maar doet geen uitspraken over de inhoud hiervan. Vooralsnog wordt er een onafhankelijk onderzoek ingesteld om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen.

meisje, trein, zelfmoord

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!