Tag: FNV vakbond

NS: Voorbereidingen voor Coronavirus in Nederland

Trein Nieuws 2020

Dagelijks vervoert NS 1.1 miljoen reizigers in Nederland. Het is daarom van groot belang dat zij een actieplan hebben voor situaties met een grote impact. Nu het Coronavirus ook in Europa doorbreekt bereid NS zich voor op de situatie dat het virus ook in Nederland verschijnt. Gekeken wordt naar mogelijkheden om reizigers juist te informeren en situaties waarin treinen moeten worden stilgezet.

Coronavirus, FNV Spoor, FNV vakbond

Lees verder

Geen treinen rondom Den Haag vanwege werkoverleg

Afgelopen week heeft de NS een werkoverleg gepland van 04:00 uur tot en met 06:30 uur. Hierdoor reden er rondom Den Haag minder treinen, omdat ruim 150 machinisten en conducteurs waren verhinderd. Hierdoor hadden reizigers last van vertraging en uitval van treinen. De NS betreurd de hinder voor reizigers, maar heeft het werkoverleg expres voor de ochtendspits gepland om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Het overleg was bedoeld om de agressie en werkdruk te bespreken, waarmee het personeel van de NS te maken heeft. De NS heeft toegezegd om deze problemen serieus te nemen en met oplossingen te komen. Hiervoor zal in de komende periode een vergadering worden georganiseerd tussen de vakbonden, de ondernemingsraad en het bestuur.

Dagkaart actie

Reizigers maken steeds vaker gebruik van een dagkaart actie!

FNV vakbond, NS dagkaart actie, NS directie, NS Medewerkers, NS Personeel

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!