Tag: baby

Baby op Amersfoort Centraal op spoor beland

Afgelopen week is een baby op station Amersfoort Centraal op het spoor beland, nadat een trein wegreed en een kinderwagen meesleurde. In de eerste instantie was niet duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar de NS heeft camerabeelden kunnen terugkijken. Hierop is te zien dat de kinderwagen tegen de trein aanstond en werd meegetrokken toen de trein wegreed. Doordat de trein sneller reed dan de kinderwagen begon deze te wiebelen en werd de baby eruit geslingerd. De baby belande vervolgens op het spoor, waarna een ooggetuige direct ingreep en de baby van het spoor haalde.

Spoor actie

Omstanders vielen flauw of klapten.

amersfoort, baby, reizigers, spoor

Lees verder

Baby valt op treinrails

Een baby is afgelopen week op de treinrails gevallen bij het verlaten van de trein. De moeder stapte met haar baby in de kinderwagen uit de trein, maar deze was niet vastgemaakt aan het kinderzitje. Hierdoor viel de baby uit de kinderwagen tussen de trein en het perron. Het kind kon worden gered door omstanders die het met eigen ogen zagen gebeuren. Geschrokken omstanders schoten direct te hulp en een woordvoerder van de politie wisten te vertellen dat de baby later naar het ziekenhuis is gebracht. De 3 maanden oude baby maakt het momenteel goed en heeft weinig aan het ongeluk overgehouden.

baby, perron, spoor, trein, valt

Baby op wc van Duitse trein geboren

Afgelopen week is een baby op een wc in een Duitse trein geboren. De vrouw was onderweg van Leipzig naar Halle toen de weeën begonnen. De vrouw was genoodzaakt om in de trein te bevallen, omdat er geen station in de buurt was. Twee medepassagiers zijn de vrouw te hulp geschoten om haar bij de bevalling te ondersteunen. De machinist heeft nog geprobeerd om een ambulance te laten komen, maar dit mocht niet baten.

Het tweetal maakt het goed en zijn later alsnog naar het ziekenhuis gebracht.

De regionale afdeling van het vervoersbedrijf Deutsche Bahn heeft de baby levenslang gratis reizen met de trein gekregen in de deelstaten Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen. Dit is natuurlijk een prachtig gebaar van het vervoersbedrijf, maar het blijft dan ook een bijzondere plaats om te bevallen.

baby, bevallen, duitse, trein, vrouw

Vrouw bevalt in trein

Afgelopen week is een vrouw in Engeland met haar vriend naar het ziekenhuis gegaan, omdat ze meende dat haar vliezen waren gebroken. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis dachten de doktoren dat het kindje nog wel even op zich zou laten wachten. Het tweetal vertrok weer richting huis, maar in de trein bleek het kindje er toch echt uit te willen. De weeën begonnen toen het tweetal in de trein zat en een kwartier later beviel de Engelse vrouw van haar dochter. Het tweetal stond er echter niet alleen voor, want een verpleegster en politieman die aanwezig waren in de trein schoten direct te hulp! De trein werd stilgezet en hulpdiensten werden opgeroepen. De dochter maakt het goed, maar het ziekenhuis zal volgende keer toch wat voorzichtiger moeten zijn met het wegsturen van patiënten.

Vrouw bevallen in trein

baby, bevallen, trein, vrouw

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!