Wandelroute StationsOmmetje: Wandelen in Hollandsche Rading

Met de trein en wandelen in Nederland? Dan is wandelroute StationsOmmetje in Hollandsche Rading misschien wel de wandeling voor jou. De wandeling van 6 kilometer gaat op station Hollandsche Rading direct van start, waarbij je eventueel kan beginnen met koffie en gebak bij “café Moeke”. Vervolgens wandel je naar de start van de wandelroute en passeer je diverse natuurrservaten, zoals Bosberg, Erfgooiersbos, de Zuid, Landgoed Eyckenstein en Maartendijkse Bos.

Dit bosrijke natuurgebied kent hoogteverschillen, kale vlaktes, kussentjesmos en dennebossen. Ook wild als grote grazers, herten, vossen en diverse vogels zijn in het bos te spotten langs de spannende eenpersoons slingerpaadjes. Op ongeveer 70% van de route tref je het supergezellige en knusse pannekoekenrestaurant; De Paddestoel. Je kan hier ook genieten van heerlijke biersoorten, glühwein of chocolademelk.

Aan het eind van de route tref je een prachtige open zandvlakte en keer je terug bij de Hengstenberg van wandelroute Hollandsche Rading. Kort daarop wandel je terug naar het treinstation en kan je eventueel nog even bijkomen bij lunchroom Perron Peet met heerlijke lokale en biologische producten.

Trein Hollandsche Rading

Wandelroute Hollandsche Rading per trein

Het StationsOmmetje is absoluut een aanrader en een wandelroute die je zeker moet hebben gezien. Leuk voor jong en oud en mooi in alle jaargetijden. Natuurlijk reis je per trein naar station Hollandsche Rading voor deze geweldige wandeling.

Goedkope treinkaartjes zijn altijd online verkrijgbaar. Zo is er voor elke situatie wel een aanbieding beschikbaar. Verschillende reisproducten zijn momenteel met korting verkrijgbaar. Denk aan een enkele reis, retourticket of dagkaart. Daarnaast zijn er elke maand treinuitjes met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel, is er groepskorting mogelijk per NS Groepsticket en zijn er goedkope treinkaartjes in 2023 voor Jongeren per NS Jongerendagkaart.

 

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar de Harz, Duitsland

Trein naar de Harz, Duitsland

Goedkoop met de trein naar de Harz? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. ☑️ Treintickets v.a. € 9,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen inchecktijd ☑️ Treintickets v.a. € 38,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen...

7x mooie treinreis door Duitsland

7x mooie treinreis door Duitsland

Duitsland, met zijn rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen, herbergt enkele van de meest schilderachtige treinroutes in Europa. Van middeleeuwse stadjes tot majestueuze bergen, laten we de top 7 treinreizen verkennen die je meenemen op een betoverende reis...

Pin It on Pinterest