Wandelroute StationsOmmetje: Wandelen in Hollandsche Rading

Met de trein en wandelen in Nederland? Dan is wandelroute StationsOmmetje in Hollandsche Rading misschien wel de wandeling voor jou. De wandeling van 6 kilometer gaat op station Hollandsche Rading direct van start, waarbij je eventueel kan beginnen met koffie en gebak bij “café Moeke”. Vervolgens wandel je naar de start van de wandelroute en passeer je diverse natuurrservaten, zoals Bosberg, Erfgooiersbos, de Zuid, Landgoed Eyckenstein en Maartendijkse Bos.

Dit bosrijke natuurgebied kent hoogteverschillen, kale vlaktes, kussentjesmos en dennebossen. Ook wild als grote grazers, herten, vossen en diverse vogels zijn in het bos te spotten langs de spannende eenpersoons slingerpaadjes. Op ongeveer 70% van de route tref je het supergezellige en knusse pannekoekenrestaurant; De Paddestoel. Je kan hier ook genieten van heerlijke biersoorten, glühwein of chocolademelk.

Aan het eind van de route tref je een prachtige open zandvlakte en keer je terug bij de Hengstenberg van wandelroute Hollandsche Rading. Kort daarop wandel je terug naar het treinstation en kan je eventueel nog even bijkomen bij lunchroom Perron Peet met heerlijke lokale en biologische producten.

Trein Hollandsche Rading

Wandelroute Hollandsche Rading per trein

Het StationsOmmetje is absoluut een aanrader en een wandelroute die je zeker moet hebben gezien. Leuk voor jong en oud en mooi in alle jaargetijden. Natuurlijk reis je per trein naar station Hollandsche Rading voor deze geweldige wandeling.

Goedkope treinkaartjes zijn altijd online verkrijgbaar. Zo is er voor elke situatie wel een aanbieding beschikbaar. Verschillende reisproducten zijn momenteel met korting verkrijgbaar. Denk aan een enkele reis, retourticket of dagkaart. Daarnaast zijn er elke maand treinuitjes met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel, is er groepskorting mogelijk per NS Groepsticket en zijn er goedkope treinkaartjes in 2023 voor Jongeren per NS Jongerendagkaart.

 

 

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders