Vroegboekkorting naar Parijs

Een stedentrip naar Parijs maken? Boek uw treintickets nu en profiteer van vroegboekkorting naar Parijs. Momenteel zijn er nog tickets voor €35,- beschikbaar binnen de reisperiode van april tot 10 juli. Boek daarom direct uw treinkaartjes naar Parijs, voordat de vroegboektickets op zijn en u voor hetzelfde ticket voltarief kwijt bent.

Snelle beslissers reizen tot 10 juli voor slechts €35,- naar de stad van liefde en licht met een 2e klas ticket, waarbij er kan worden gekozen voor de opstapstations Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal. Houdt er rekening mee dat u actietickets niet kunt omboeken/annuleren.

Samenvatting van vroegboekactie naar Parijs

  • Kosten: €35;
  • Verkoopperiode: OP=OP;
  • Reisperiode: maart 2016 t/m 10 juli 2016;
  • Type: 2e klas;
  • Opstapstations: Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal;
  • Overig: Niet omboeken/annuleren.

Wees er snel bij, want OP=OP

Parijs Louvre

Vroegboekkorting op treintickets naar Parijs

Klik op de bovenstaande knop en ontdek in één oogopslag het aanbod van voordelige treinkaartjes naar deze fantastische Franse bestemming. De stad kent talloze bezienswaardigheden die gegarandeerd diepe indrukken zullen achterlaten.

Parijs Eifeltoren

Een zonnige stedentrip, een romantisch weekendje weg of met de hele familie naar Disneyland Parijs? Profiteer van deze aanbieding en reis voordelig, snel en comfortabel met de trein naar Parijs!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close