Vakantiegangers met Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Vanaf 28 juni zal er elke zaterdag een speciale Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk rijden. In totaal zullen er duizenden vakantiegangers worden blij gemaakt met dit comfortabele en snelle vervoersmiddel. Binnen afzienbare tijd bent u op de gewenste bestemming en bent u minder geld en tijd kwijt dan met de auto. Het is dan een groot aantal reizigers elk jaar opnieuw tickets boekt voor de Zon-Thalys, want de hogesnelheidslijn scoort hoog op klanttevredenheid. Tickets naar Zuid-Frankrijk boekt u al vanaf € 49,- en hiermee bespaart u op kosten als benzine, tolwegen en parkeerkosten. Daarnaast heeft u geen stress over de route, file- of parkeerproblemen en geniet u van alle gemakken aan boord. Zo zijn er ruimte zitplaatsen, een restaurant en wordt u voorzien van een hapje en drankje. Ideaal toch?

Zon Thalys

Uw vakantie begint direct in de trein!

Reis razendsnel door het Franse landschap!

De Zon-Thalys stopt op verschillende plaatsen en schiet met snelheden tot 300 km/u door het Franse landschap. Deze snelheid is natuurlijk ongekend en een geweldige ervaring! Aan de binnenkant van de trein heeft u de snelheid niet door, maar als u uit het raam staart schiet de omgeving aan u voorbij.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de reistijden naar de verschillende stations waar de Zon-Thalys een korte stopt maakt.

Traject Zon-Thalys
Marseille - Amsterdam 7.04 uur
Aix-en- Provence - Amsterdam 6.43 uur
Avignon - Amsterdam 6.19 uur
Valence - Amsterdam 5.45 uur
  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close