Treinreis naar buurlanden

Binnenkort een treinreis naar één van onze buurlanden maken? Een treinticket naar België of Duitsland hoeft helemaal niet duur te zijn. U kunt namelijk al vanaf € 19,- naar Keulen of Düsseldorf en voor een bedrag van € 29,- naar Antwerpen of Brussel. Er zijn binnen Nederland verschillende opstapstations, waardoor u niet eerst naar de andere kant van het land hoeft te reizen om de internationale trein te pakken. Zo kunt u voor de treinreis naar Duitsland met de ICE of de InterCity Berlijn en is het mogelijk om op de onderstaande plaatsen op te stappen.

  • Schiphol
  • Amsterdam Centraal
  • Amsterdam-zuid
  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Hengelo

Maak gebruik van een trein actie naar het buitenland!

Vier leuke stedentrips

We hebben voor u een viertal stedentrips geselecteerd die zeker de moeite waard zijn om te maken. De stedentrips zijn erg populair onder de Nederlandse reizigers en worden jaarlijks door duizenden treinreizigers bezocht. In deze steden heb je even het gevoel dat je er tussenuit bent en kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Keulen

Binnenkort goedkoop naar Keulen? Boek uw treintickets 3 maanden van tevoren, zodat u al vanaf € 19,- een treinkaartje kunt bestellen. Zeker in het najaar van 2014 is Keulen weer ontzettend leuk. Overal in de stad verschijnen dan weer kraampjes met de lekkerste specialiteiten. De kerstmarkten in Duitsland trekken jaarlijks miljoenen bezoekers en is zeker een fenomeen wat u gezien moet hebben.

Düsseldorf

Düsseldorf is één van Duitsland populairste bestemmingen voor Nederlandse reizigers. Niet alleen beschikt deze stad over een luchthaven met goedkope vliegtickets, maar tevens is er van alles te beleven in het centrum van de stad. Zeker in het najaar is Düsseldorf een bruisende stad met alle kerstmarkt bezoekers. Boek 3 maanden van tevoren en profiteer van vroegboekkorting op uw treinticket naar Düsseldorf.

Antwerpen

Een van de bekendste steden uit België en een stad met ontzettend veel boetiekjes/winkeltjes. Jaarlijks trekken duizenden reizigers naar deze stad om er eens lekker op los te shoppen en daarna te genieten van de Belgische specialiteiten in een restaurant van ons Zuidelijke buurland. Wij raden u aan om met de trein te gaan, zodat u zich niet hoeft in te houden en geen last heeft van file- en parkeerproblemen en benzine- of parkeerkosten. Een treinticket naar Antwerpen is verkrijgbaar vanaf € 29,- als u ongeveer 3 maanden van tevoren boekt.

Brussel

De hoofdstad van België met een groot aantal bezienswaardigheden, winkels, restaurantjes en musea. Deze stad heeft werkelijk een hoop te bieden en moet u zeker een keer gezien hebben in uw leven. Daarbij bent u er even lekker tussenuit en valt de reistijd van ongeveer 2 uur heel erg mee. Wanneer u ongeveer 90 dagen van tevoren boekt profiteert u van vroegboekkorting en is een treinkaartje naar Brussel slechts € 29,-.

{mymaplocation id=6,4,5,9 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!