Treinkaartjes voor dagtrip per trein naar Den Haag

Den Haag: Een van de leukste, meest veelzijdige steden van Nederland. De stad biedt een gigantisch aanbod aan activiteiten! Precies daarom is het zonde om minuten lang op zoek te gaan naar een krappe parkeerplek, om dit vervolgens opnieuw te doen als je de andere kant van de stad wilt bekijken. Bezoek Den Haag daarom per trein. Geen files, geen krappe parkeerplekken en makkelijke aansluitingen. In deze blog vertellen we je alles over een treintrip naar Het Zuid-Hollandse ’s-Gravenhage.

Bereikbaarheid van Den Haag per trein

Den Haag is een van de grootste steden van Nederland en daarom makkelijk te bereiken per trein. Via elke Nederlandse stad reis je gemakkelijk af naar de Zuid-Hollandse hoofdstad. Een voorbeeld: een reis van Amsterdam naar Den Haag duurt slechts 48 minuten. Een trip van Den Bosch naar Den Haag slechts een ruim uur! Ontdek treinkaartjes met korting.

Trein Den Haag

Wat te doen in den Haag?

Den Haag is een grote, veelzijdige stad. In één dag bekijk je slechts een deel van de stad. Ook voor een weekendje weg is Den Haag daarom een fantastische stad. Benieuwd wat Den Haag te bieden heeft? We bespreken de leukste activiteiten van de stad.

De binnenstad

Den Haag heeft een van de mooiste binnensteden van Nederland. Bezoek Noordeinde; een van de mooiste oude, winkelstraten van ons land. Stop bij de leuke boetiekjes, koffietenten en grote winkelketens.

Musea

Den Haag is een echte museumstad met meer dan 54 musea! Escher in het Paleis is een van de bekendste Haagse museums. Dit museum stelt permanent de prachtige prenten van Escher ten toon. Een ander bekend museum is het gemeentemuseum. Hier bezoek je wisselende tentoonstellingen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven: Madurodam en Museon zijn twee musea met leuke, interactieve voorstellingen.

Paleizen

Paleis noordeinde, het Vredespaleis, het Mauritshuis, paleis Kneuterdijk en Paleis huis ten Bosch: Den Haag stikt van de paleizen! Sommige paleizen, zoals het Vredespaleis, Escher in het Paleis en het Mauritshuis zijn (deels) musea en open voor gasten. Paleis huis ten Bosch is het woonhuis van de koninklijke familie en in Paleis Noordeinde werkt onze koning. Meer weten over de Haagse paleizen? Op deze pagina lees je alles over de Haagse paleizen.

Uitwaaien op het strand

Oh, oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Een dagje den Haag sluit je heerlijk af op één van de stranden aan de lange kustlijn van de stad. Waai lekker uit en bestel een drankje in een van de gezellige strandtenten. Reis per trein naar Den Haag, waarna je met het Openbaar Vervoer naar het strand of Scheveningen reist.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03

Ontvang acties

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest