Treinkaartjes voor dagtrip per trein naar Den Haag

Den Haag: Een van de leukste, meest veelzijdige steden van Nederland. De stad biedt een gigantisch aanbod aan activiteiten! Precies daarom is het zonde om minuten lang op zoek te gaan naar een krappe parkeerplek, om dit vervolgens opnieuw te doen als je de andere kant van de stad wilt bekijken. Bezoek Den Haag daarom per trein. Geen files, geen krappe parkeerplekken en makkelijke aansluitingen. In deze blog vertellen we je alles over een treintrip naar Het Zuid-Hollandse ’s-Gravenhage.

Bereikbaarheid van Den Haag per trein

Den Haag is een van de grootste steden van Nederland en daarom makkelijk te bereiken per trein. Via elke Nederlandse stad reis je gemakkelijk af naar de Zuid-Hollandse hoofdstad. Een voorbeeld: een reis van Amsterdam naar Den Haag duurt slechts 48 minuten. Een trip van Den Bosch naar Den Haag slechts een ruim uur! Ontdek treinkaartjes met korting.

Trein Den Haag

Wat te doen in den Haag?

Den Haag is een grote, veelzijdige stad. In één dag bekijk je slechts een deel van de stad. Ook voor een weekendje weg is Den Haag daarom een fantastische stad. Benieuwd wat Den Haag te bieden heeft? We bespreken de leukste activiteiten van de stad.

De binnenstad

Den Haag heeft een van de mooiste binnensteden van Nederland. Bezoek Noordeinde; een van de mooiste oude, winkelstraten van ons land. Stop bij de leuke boetiekjes, koffietenten en grote winkelketens.

Musea

Den Haag is een echte museumstad met meer dan 54 musea! Escher in het Paleis is een van de bekendste Haagse museums. Dit museum stelt permanent de prachtige prenten van Escher ten toon. Een ander bekend museum is het gemeentemuseum. Hier bezoek je wisselende tentoonstellingen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven: Madurodam en Museon zijn twee musea met leuke, interactieve voorstellingen.

Paleizen

Paleis noordeinde, het Vredespaleis, het Mauritshuis, paleis Kneuterdijk en Paleis huis ten Bosch: Den Haag stikt van de paleizen! Sommige paleizen, zoals het Vredespaleis, Escher in het Paleis en het Mauritshuis zijn (deels) musea en open voor gasten. Paleis huis ten Bosch is het woonhuis van de koninklijke familie en in Paleis Noordeinde werkt onze koning. Meer weten over de Haagse paleizen? Op deze pagina lees je alles over de Haagse paleizen.

Uitwaaien op het strand

Oh, oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Een dagje den Haag sluit je heerlijk af op één van de stranden aan de lange kustlijn van de stad. Waai lekker uit en bestel een drankje in een van de gezellige strandtenten. Reis per trein naar Den Haag, waarna je met het Openbaar Vervoer naar het strand of Scheveningen reist.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders