Treinkaartjes voor dagtrip per trein naar Den Haag

Den Haag: Een van de leukste, meest veelzijdige steden van Nederland. De stad biedt een gigantisch aanbod aan activiteiten! Precies daarom is het zonde om minuten lang op zoek te gaan naar een krappe parkeerplek, om dit vervolgens opnieuw te doen als je de andere kant van de stad wilt bekijken. Bezoek Den Haag daarom per trein. Geen files, geen krappe parkeerplekken en makkelijke aansluitingen. In deze blog vertellen we je alles over een treintrip naar Het Zuid-Hollandse ’s-Gravenhage.

Bereikbaarheid van Den Haag per trein

Den Haag is een van de grootste steden van Nederland en daarom makkelijk te bereiken per trein. Via elke Nederlandse stad reis je gemakkelijk af naar de Zuid-Hollandse hoofdstad. Een voorbeeld: een reis van Amsterdam naar Den Haag duurt slechts 48 minuten. Een trip van Den Bosch naar Den Haag slechts een ruim uur! Ontdek treinkaartjes met korting.

Trein Den Haag

Wat te doen in den Haag?

Den Haag is een grote, veelzijdige stad. In één dag bekijk je slechts een deel van de stad. Ook voor een weekendje weg is Den Haag daarom een fantastische stad. Benieuwd wat Den Haag te bieden heeft? We bespreken de leukste activiteiten van de stad.

De binnenstad

Den Haag heeft een van de mooiste binnensteden van Nederland. Bezoek Noordeinde; een van de mooiste oude, winkelstraten van ons land. Stop bij de leuke boetiekjes, koffietenten en grote winkelketens.

Musea

Den Haag is een echte museumstad met meer dan 54 musea! Escher in het Paleis is een van de bekendste Haagse museums. Dit museum stelt permanent de prachtige prenten van Escher ten toon. Een ander bekend museum is het gemeentemuseum. Hier bezoek je wisselende tentoonstellingen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven: Madurodam en Museon zijn twee musea met leuke, interactieve voorstellingen.

Paleizen

Paleis noordeinde, het Vredespaleis, het Mauritshuis, paleis Kneuterdijk en Paleis huis ten Bosch: Den Haag stikt van de paleizen! Sommige paleizen, zoals het Vredespaleis, Escher in het Paleis en het Mauritshuis zijn (deels) musea en open voor gasten. Paleis huis ten Bosch is het woonhuis van de koninklijke familie en in Paleis Noordeinde werkt onze koning. Meer weten over de Haagse paleizen? Op deze pagina lees je alles over de Haagse paleizen.

Uitwaaien op het strand

Oh, oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Een dagje den Haag sluit je heerlijk af op één van de stranden aan de lange kustlijn van de stad. Waai lekker uit en bestel een drankje in een van de gezellige strandtenten. Reis per trein naar Den Haag, waarna je met het Openbaar Vervoer naar het strand of Scheveningen reist.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Citytrip Berlijn & trein in lente 2024

Citytrip Berlijn & trein in lente 2024

Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland, trekt reizigers aan met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en moderne flair. Voor een onvergetelijke citytrip biedt Berlijn een overvloed aan wandeltochten, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en winkelstraten....

Citytrip Londen per trein plannen?

Londen, een stad doordrenkt van geschiedenis en bruisende energie, is een uitstekende bestemming voor een onvergetelijke citytrip. Met iconische bezienswaardigheden, diverse culinaire hoogstandjes en trendy winkelstraten biedt Londen voor elk wat wils. In deze gids...

Lente 2024: citytrip Parijs per trein

Lente 2024: citytrip Parijs per trein

Parijs, de stad van liefde en licht, blijft een onweerstaanbare bestemming voor reizigers over de hele wereld. Met zijn iconische bezienswaardigheden, gastronomische hoogstandjes en elegante boetieks biedt Parijs een onvergetelijke citytrip. In deze gids nemen we je...

Pin It on Pinterest