Treinkaartjes voor dagtrip per trein naar Den Haag

Den Haag: Een van de leukste, meest veelzijdige steden van Nederland. De stad biedt een gigantisch aanbod aan activiteiten! Precies daarom is het zonde om minuten lang op zoek te gaan naar een krappe parkeerplek, om dit vervolgens opnieuw te doen als je de andere kant van de stad wilt bekijken. Bezoek Den Haag daarom per trein. Geen files, geen krappe parkeerplekken en makkelijke aansluitingen. In deze blog vertellen we je alles over een treintrip naar Het Zuid-Hollandse ’s-Gravenhage.

Bereikbaarheid van Den Haag per trein

Den Haag is een van de grootste steden van Nederland en daarom makkelijk te bereiken per trein. Via elke Nederlandse stad reis je gemakkelijk af naar de Zuid-Hollandse hoofdstad. Een voorbeeld: een reis van Amsterdam naar Den Haag duurt slechts 48 minuten. Een trip van Den Bosch naar Den Haag slechts een ruim uur! Ontdek treinkaartjes met korting.

Trein Den Haag

Wat te doen in den Haag?

Den Haag is een grote, veelzijdige stad. In één dag bekijk je slechts een deel van de stad. Ook voor een weekendje weg is Den Haag daarom een fantastische stad. Benieuwd wat Den Haag te bieden heeft? We bespreken de leukste activiteiten van de stad.

De binnenstad

Den Haag heeft een van de mooiste binnensteden van Nederland. Bezoek Noordeinde; een van de mooiste oude, winkelstraten van ons land. Stop bij de leuke boetiekjes, koffietenten en grote winkelketens.

Musea

Den Haag is een echte museumstad met meer dan 54 musea! Escher in het Paleis is een van de bekendste Haagse museums. Dit museum stelt permanent de prachtige prenten van Escher ten toon. Een ander bekend museum is het gemeentemuseum. Hier bezoek je wisselende tentoonstellingen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven: Madurodam en Museon zijn twee musea met leuke, interactieve voorstellingen.

Paleizen

Paleis noordeinde, het Vredespaleis, het Mauritshuis, paleis Kneuterdijk en Paleis huis ten Bosch: Den Haag stikt van de paleizen! Sommige paleizen, zoals het Vredespaleis, Escher in het Paleis en het Mauritshuis zijn (deels) musea en open voor gasten. Paleis huis ten Bosch is het woonhuis van de koninklijke familie en in Paleis Noordeinde werkt onze koning. Meer weten over de Haagse paleizen? Op deze pagina lees je alles over de Haagse paleizen.

Uitwaaien op het strand

Oh, oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Een dagje den Haag sluit je heerlijk af op één van de stranden aan de lange kustlijn van de stad. Waai lekker uit en bestel een drankje in een van de gezellige strandtenten. Reis per trein naar Den Haag, waarna je met het Openbaar Vervoer naar het strand of Scheveningen reist.

Ontvang acties

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders