Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook kaartjes voor buitenlandse trajecten zijn eenvoudig en snel zonder bijkomende boekingskosten via onze website verkrijgbaar. Wij vergelijken namelijk treinkaartjes van de verschillende ticketaanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-europe. Per bestemming hebben wij de voordeligste aanbieder geselecteerd en verwijzen je door, zodat je niet verder hoeft te zoeken.


Veel terugkomende bezoekers kennen Goedkoop-treinkaartje.nl vooral van voordelige treinkaartjes voor binnenlandse treinreizen en dagjes uit. Ook voor de treinkaartjes naar het buitenland zijn wij het startpunt van aanstaande reizigers. Zo inspireren wij met onze treinreis-blogs en adviseren wij met onze bestemming-pagina’s.

Inspirerende treinreis blogs

Wil je er even tussenuit, maar weet je nog niet waar naartoe? Neem even een kijkje op onze blog-pagina. Wij hebben de meest spraakmakende, fascinerende en mooie bestemmingen voor je uitgezocht. Denk aan leuke kustplaatsen, steden om te winkelen, wandelgebieden of andere leuke activiteiten. Bestemmingen die zowel geschikt zijn voor een kort weekendje weg of een complete vakantie.

Ontdek Europa en reis duurzaam met de trein. Goedkope treinkaartjes naar het buitenland kopen? Dan kijk je natuurlijk even op onze website en als je er niet uitkomt, geven wij natuurlijk graag advies.

Internationale bestemmingen

Van leuke steden op minimale afstand tot bestemmingen in het zuiden van Europa zijn allemaal boekbaar via onze website. Dit beperkt zich dus niet alleen tot bestemmingen in België, Frankrijk en Duitsland. Ook de kleinste stations in de buitenhoeken van Europa zijn uitstekend bereikbaar met de trein en het is nog duurzaam ook!

Zeker op de populaire trajecten is de reistijd en prijs zeer concurrerend en hoef je vaak niet eens over te stappen. Ontdek onze favoriete die eigenlijk allemaal met een directe verbinding vanuit Nederland bereikbaar zijn.

Favoriete bestemmingen

 • Antwerpen
 • Berlijn
 • Brussel
 • Düsseldorf
 • Keulen
 • Frankfurt
 • München
 • Londen
 • Wenen
 • Parijs
 • Disneyland Parijs

Speciale treinen van Thalys

Wist je dat er in de zomerperiode en in de winterperiode een speciale trein van Thalys vertrekt die reizigers naar winter- of zomerbestemmingen met een rechtstreekse verbinding vervoert? Ontdek de mogelijkheden of vraag het ons!

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

Goed nieuws, want het is weer zover! Bij de NS Spoordeelwinkel zijn weer goedkope treinkaartjes in combinatie met een dagje uit te bestellen. Zo reis je voordelig met de trein naar Roermond, een dierentuin of een leuk attractiepark. Benieuwd naar de lopende acties?...

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders