Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook kaartjes voor buitenlandse trajecten zijn eenvoudig en snel zonder bijkomende boekingskosten via onze website verkrijgbaar. Wij vergelijken namelijk treinkaartjes van de verschillende ticketaanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-europe. Per bestemming hebben wij de voordeligste aanbieder geselecteerd en verwijzen je door, zodat je niet verder hoeft te zoeken.


Veel terugkomende bezoekers kennen Goedkoop-treinkaartje.nl vooral van voordelige treinkaartjes voor binnenlandse treinreizen en dagjes uit. Ook voor de treinkaartjes naar het buitenland zijn wij het startpunt van aanstaande reizigers. Zo inspireren wij met onze treinreis-blogs en adviseren wij met onze bestemming-pagina’s.

Inspirerende treinreis blogs

Wil je er even tussenuit, maar weet je nog niet waar naartoe? Neem even een kijkje op onze blog-pagina. Wij hebben de meest spraakmakende, fascinerende en mooie bestemmingen voor je uitgezocht. Denk aan leuke kustplaatsen, steden om te winkelen, wandelgebieden of andere leuke activiteiten. Bestemmingen die zowel geschikt zijn voor een kort weekendje weg of een complete vakantie.

Ontdek Europa en reis duurzaam met de trein. Goedkope treinkaartjes naar het buitenland kopen? Dan kijk je natuurlijk even op onze website en als je er niet uitkomt, geven wij natuurlijk graag advies.

Internationale bestemmingen

Van leuke steden op minimale afstand tot bestemmingen in het zuiden van Europa zijn allemaal boekbaar via onze website. Dit beperkt zich dus niet alleen tot bestemmingen in België, Frankrijk en Duitsland. Ook de kleinste stations in de buitenhoeken van Europa zijn uitstekend bereikbaar met de trein en het is nog duurzaam ook!

Zeker op de populaire trajecten is de reistijd en prijs zeer concurrerend en hoef je vaak niet eens over te stappen. Ontdek onze favoriete die eigenlijk allemaal met een directe verbinding vanuit Nederland bereikbaar zijn.

Favoriete bestemmingen

 • Antwerpen
 • Berlijn
 • Brussel
 • Düsseldorf
 • Keulen
 • Frankfurt
 • München
 • Londen
 • Wenen
 • Parijs
 • Disneyland Parijs

Speciale treinen van Thalys

Wist je dat er in de zomerperiode en in de winterperiode een speciale trein van Thalys vertrekt die reizigers naar winter- of zomerbestemmingen met een rechtstreekse verbinding vervoert? Ontdek de mogelijkheden of vraag het ons!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Oktoberfest in München

Trein naar Oktoberfest in München

Bezoek het Oktoberfest in München met de trein. Het is 's werelds grootste bierfestival en één van de meest iconische evenementen van Duitsland. Het festival begint eind september en duurt tot het eerste weekend van oktober. Wanneer je van bier, traditionele feesten...

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

München, de bruisende hoofdstad van Beieren, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. Deze stad, met zijn unieke mix van traditie en moderniteit, is een ideale bestemming voor CityTrippers. Hier zijn de bezienswaardigheden...

Dagje winkelen in Luik met de trein

Dagje winkelen in Luik met de trein

Luik, gelegen in het prachtige Wallonië, biedt een fantastische winkelervaring voor bezoekers die van winkelen houden. Of je nu op zoek bent naar mode, antiek, lokale specialiteiten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, een dagje winkelen in Luik heeft het allemaal te...

Pin It on Pinterest