Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook kaartjes voor buitenlandse trajecten zijn eenvoudig en snel zonder bijkomende boekingskosten via onze website verkrijgbaar. Wij vergelijken namelijk treinkaartjes van de verschillende ticketaanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-europe. Per bestemming hebben wij de voordeligste aanbieder geselecteerd en verwijzen je door, zodat je niet verder hoeft te zoeken.


Veel terugkomende bezoekers kennen Goedkoop-treinkaartje.nl vooral van voordelige treinkaartjes voor binnenlandse treinreizen en dagjes uit. Ook voor de treinkaartjes naar het buitenland zijn wij het startpunt van aanstaande reizigers. Zo inspireren wij met onze treinreis-blogs en adviseren wij met onze bestemming-pagina’s.

Inspirerende treinreis blogs

Wil je er even tussenuit, maar weet je nog niet waar naartoe? Neem even een kijkje op onze blog-pagina. Wij hebben de meest spraakmakende, fascinerende en mooie bestemmingen voor je uitgezocht. Denk aan leuke kustplaatsen, steden om te winkelen, wandelgebieden of andere leuke activiteiten. Bestemmingen die zowel geschikt zijn voor een kort weekendje weg of een complete vakantie.

Ontdek Europa en reis duurzaam met de trein. Goedkope treinkaartjes naar het buitenland kopen? Dan kijk je natuurlijk even op onze website en als je er niet uitkomt, geven wij natuurlijk graag advies.

Internationale bestemmingen

Van leuke steden op minimale afstand tot bestemmingen in het zuiden van Europa zijn allemaal boekbaar via onze website. Dit beperkt zich dus niet alleen tot bestemmingen in België, Frankrijk en Duitsland. Ook de kleinste stations in de buitenhoeken van Europa zijn uitstekend bereikbaar met de trein en het is nog duurzaam ook!

Zeker op de populaire trajecten is de reistijd en prijs zeer concurrerend en hoef je vaak niet eens over te stappen. Ontdek onze favoriete die eigenlijk allemaal met een directe verbinding vanuit Nederland bereikbaar zijn.

Favoriete bestemmingen

 • Antwerpen
 • Berlijn
 • Brussel
 • Düsseldorf
 • Keulen
 • Frankfurt
 • München
 • Londen
 • Wenen
 • Parijs
 • Disneyland Parijs

Speciale treinen van Thalys

Wist je dat er in de zomerperiode en in de winterperiode een speciale trein van Thalys vertrekt die reizigers naar winter- of zomerbestemmingen met een rechtstreekse verbinding vervoert? Ontdek de mogelijkheden of vraag het ons!

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders